Jag och mitt liv

Alla inlägg den 2 september 2013

Av Carro - 2 september 2013 18:08

Ja vad mer kan man säga.. Kanske varför..


FYYYY FANNN vad irriterad jag är..


Jag ska börja från början eller nåt.. När Melissa började skolan så stod det en lapp att idrotten skulle vara på torsdagar. Så när jag sedan skulle lämna henne på en onsdag så visade det sig att dom skulle ha idrott. Nej jag hade inte fått någon information. I dag när jag lämnade henne så visade det sig att dom skulle ha idrott idag!! Fan vad arg jag blev. Melissa ville för övrigt inte ens dit. Hon ville inte alls vara med i skolan idag.

Men i alla fall så allt flyter på under dagen. Jag umgicks med Madde och drack kaffe. Men i alla fall så ska jag hämta Melissa och åka hem så visar det sig att dom är ute i skogen och kommer inte tillbax fören 14:45.. Återigen INGEN JÄVLA INFORMATION!!! Blir så jävla förbannad!! Jag har inte fått nå papper om nå utflyckter, jag har inte fått nåt schema.. Så hur i hela helvete hade dom då tänkt att man ska veta när Melissa ska ha gympa eller nåt sånt.. Fan vad irriterande. Inte bara det.. Hennes "kompisar" klagar på Melissas kläder, hur hon är, och hur hon ser ut.. Gör dom inte de så fryser dom ut henne.

Så jag har nu kollat lite nya skolor och mailat.. Kollat runt lite lixom.. Hittade en skola med 200 elever och tycker att det lät bra samt att det var inte långt härifrån.. Så vi får se..

Melissa säger ju själv att hon vill byta skola så vi får se.. Den verkar vara bra och den har fått bra kritik..


Annars så rullar allt på.. Söker jobb, tar hand om hemmet.. Fredde jobbar och står i.. Så det är precis som det ska vara har jag hört =)

Ovido - Quiz & Flashcards