Jag och mitt liv

Alla inlägg den 19 september 2013

Av Carro - 19 september 2013 09:52

Jag börjar bli nervös..

Jag har som många jag känner vet om men som är snälla och inte säger nåt problem med svettningar.

Jag svettas massor utan att jag ens är varm.. Dom hemska märkerna under armarna och svetten som rinner ner är så jävla pinsamt.. Jag skäms som fan för det, men har aldrig vetat vad jag ska göra. Jag har testat allt känns det som. Stop 24, absolut torr, bats.. Ja allt känns det verkligen som.. Jag kan inte komma på vad allt heter som jag har testat då jag har haft detta problem länge. När jag kom in i puperteten och jag fick dessa problem så trodde folk att det skulle bli bättre när jag blev äldre men icke.. Det blir bara värre o värre.

Nu har jag tagit tag i problemet och bokat tid på Svettkliniken, jag ska dit på måndag och jag hoppas innerligt att dom kan hjälpa mig. Jag vill kunna ha dom kläderna jag vill, jag vill att en vanlig deo ska funka på mig.. Jag vill slippa känna att jag bara vill sjunka genom jorden när jag ser hur det ser ut.

Jag kan inte ha några ljusa kläder, jag känner mig så äcklig att i vissa fall så vill jag inte ens kramas med Fredde. Det hjälper inte hur mkt eller hur kallt jag duschar. Det hjälper inte att det är vinter ute och svinkallt.. Hur mkt jag än fryser så ser det likadant ut ändå.

Jag vill inte att mitt samliv med Fredde ska gå åt skogen bara för att jag skäms så jävligt. Han är go för han säger att det spelar ingen roll ang mina svettningar för han älskar mig lika mkt ändå. Men det tär som fan på mitt självförtroende..

Det förstör mina kläder, det förstör mig minst sagt..

Jag är glad att dom jag umgås med inte sagt nåt men det räcker med att se deras blickar..


Till saken är att jag verkligen HOPPAS att jag får hjälp..

Men jag börjar även bli nervös.. Tack o lov så ska min syster med så jag får lite stöd =)

Ovido - Quiz & Flashcards