Jag och mitt liv

Alla inlägg under december 2011

Av Carro - 22 december 2011 22:55

Sitter här själv o kollar på Sagan om Ringen, som enligt mig är bland dom bästa filmerna som någonsin gjorts.. Ska bli spännande o se hur den "4:e" filmen blir..


Jag har precis kommit hem från Nille o Carita, då jag satt "barnvakt" till min egen son.. Dom skulle iväg till Nyköping eller vad de va.. Så jag satt där hemma o myste med min älskade son. Melissa träffade jag oxå idag.. Hon hade tydligen sätt mig på Ica Maxi o blev helt förtvivlad över att jag inte såg henne eller att hon "fick" komma fram. Så det var bara att gå ut i bilen för att säga hej o att vi ses snart igen. Så lugnade hon ner sig..


Jag ska ju självklart träffa dom på julafton då dom får en godispåse.. Sina julklappar får dom hemma hos mig.

Men annars ska jag vara ute hos syster o Nenne, fast just nu känner jag att jag inte ens vill dit. jag känner just nu att jag inte vill träffa någon, höra ifrån någon eller något.. Så har det gått till o från hela tiden.. Så vi får se..

Annars då? Jo jag har ingen som helst julkänsla, alls.. Hade nog inte haft de om jag hade haft barnen eller inte..

Nästa år vet jag inte alls vad jag ska göra.. Suck.. Hoppas att jag får mer känsla då.. Eftersom jag troligen kommer att ha barnen.


Just nu sitter jag o funderar på om jag ska gå o sova, jag har ingen mening med att sitta uppe. Jag kan Sagan om Ringen utantill så..


Det är något skumt med min lägenhet, min dotter Melissa har ju eksem. O dom ser jätte bra ut hemma hos Nicke o Maria. Men så fort hon kommer hit så blossar dom upp. Spelar ingen roll hur mkt jag än smörjer dom. Så funkar de ändå inte. Lika så, så hade/har Timo oxå eksem som även dom blossar upp när han kommer hit. Igår fick jag nå fruktansvärt ont i huvudet o mådde så illa att jag inte alls visste vad som hänt. Tänkte inte mer på de utan gick o la mig. Men idag när jag kom hem efter julhandlingen så fick jag återigen ont i huvudet o började må illa. Sen när jag gick ner till Nille o Carita så släppte det. Nu börjar jag känna att jag mår smått illa o börjar få ont i huvudet. Ska ringa till Telge Bostäder/Telge Hovsjö o be dom kolla vad de kan vara. Vill verkligen inte att de ska vara mögel, då vet jag inte vad jag gör..

Har redan varit med om de en gång..


Nej, nu blir de att lägga ner här.. Så vi hörs. O hörs vi inte innan eller på jul så önskar jag er redan nu en riktigt god jul


  Mitt tomteland från förra året, nu kommer de icke upp tomtar..  


Bye bye  

Av Carro - 15 december 2011 16:17

Idag kom inte barnen heller till dagis men det har varit kul o ha dom hemma. Men imorgon är det dagis som gäller. Dom behöver bli av med lite energi som dom inte blir av med hemma.


Idag har Nicke o Maria, Tobbe, Sandra o Vb varit här. Ganska skönt att ha folk här så man slipper gå runt o fundera. Dock så finns det alltid ett slut på de. Så nu går tankarna.. O dom går runt..

Jag vet inte vad jag ska göra, ska jag höra av mig? Ska jag vänta o se om han hör av sig?

Jag vet inte alls. Jag saknar honom så mkt, men vissa saker klarar jag inte av. Men jag saknar honom.

Hans skratt, leende, varma kramar, våra diskutioner om allt.. Allt från Alien till ja, mat.. haha..

Att krypa ner i en varm famn, att krypa upp i famnen när man sitter i soffan. Höra underbara ord.


Att se dom varma ögonen titta på en o tala om att man är söt..


Jag saknar dig! Men just  nu vet jag inte om han saknar mig. Jag hör inget.. Hör ingenting. Lägger fram sina "krav" o sedan hör jag ingenting.. Visst vi är inte tillsammans så de är heller inget krav på att höra av sig. Men de är fan inte kul heller.


Jag saknar dig men jag tror inte att han saknar mig. Eller älskar mig som han sagt.. Men tror gör man i kyrkan..


Nej, jag vill höra något ifrån honom, men de kommer nog inte att ske.. :'(


Nu ska jag umgås med barnen o försöka lägga bort tankarna. Kan ta dom sen när barnen sover..

Imorgon blir de att följa med syster o Lilly till mormor.. Medans barnen är på dagis..


Bye bye

Av Carro - 15 december 2011 00:12

Vissa har det bra o andra har det sämre.


Jag har de bra perioder, o jag har det även sämre.. Det är en del av livet.

Just nu vet jag inte alls vad jag ska känna.

Jag är glad när barnen är vakna o när dom är här. Känner mig nästan hel.

Dock så har jag mer eller mindre tappat tron på kärleken. Det finns en person jag älskar men allt är komplicerat..

Just nu känner det som att de är mkt som är komplicerat..

Många anser att kärleken är till för alla, jag tror faktiskt inte på den. Kärleken som jag känner starkast går till mina barn o min systerdotter Lilly.

Att älska någon är härligt, spec när personen älskar en tillbax. Att få höra orden: "Jag älskar dig", "Du betyder allt för mig", "Du är vacker, fin, söt, underbar"... Ja, de finns mer, men att få höra dessa är underbart o varje gång blir man/jag alldeles varm i kroppen. Att höra dom orden o att säga dom orden är verkligen något speciellt. Sen finns det idioter som säger dom bara för att få något, såna har jag oxå träffat.

Att tappa tron på att man är värd sådan kärlek eller att man hittar sådan kärlek o även en som accepterar en för den man är, är fan inte kul. Jag vill/ville inte tappa detta. Denna tro..

O visst jag har väl inte gjort det till fullo men vad som händer nu avgör allt. Faktiskt..


Jag vet egentligen inte vart jag ville komma med detta. Men alla hanterar sina motgångar o medgångar på helt olika sätt. Jag hanterar allt på mitt sätt, kanske inte det bästa men jag gör de i alla fall. Om jag ens hanterar de alls. Eller om jag bara begraver det med allt annat.


Nej, nu ska jag sova. Ska upp med barnen på dagis imorgon. Melissas hosta verkar inte komma tillbax i alla fall. Så god natt.. Bye bye

Av Carro - 14 december 2011 18:30

Det finns så mkt som jag skulle vilja skriva här. Men de får jag ta i min svarta bok ist..


Så jag berättar lite annat skit o helt ointressant ist..


Igår var det Lucia på dagis, Cleo var en liten tomte o Melissa en tärna/lucia.. Melissa ville som vanligt inte stå i tåget eller i kören, men Cleo satt med o undrade varför alla satt/stod o kollade på dom.. haha.. Så söt så.. Även Nicke var med på Lucian.


Sedan åkte jag hem o la mig en stund.. Skönt.. Efter de så möte jag upp Tobbe o vi åkte ner på stan. Kollade runt lite o tog en kaffe. Sen hämta barnen o hem o lagade mat.


Jag hade ju fått lax utav mamma o pappa o till de en sås.. O fan vad gott det blev, även barnen tröck i sig de.. Kul o se..

Sen blev det sängen o jag satte mig o kolla lite tv..


Idag så blev det inge dagis för barnen då det inte blev mkt sömn i natt. Hoppas att denna natt blir bättre. Men i alla fall så kom Madde o Tobbe upp på en kaffe. Kul o träffa Madde igen. Händer allt för sällan..

Måste skärpa mig o höra av mig mer..


Men i alla fall så efter att dom åkt så var det dax för maten. Barnen låg i sängen o sov 17:50.. Då kan man lugnt säga att dom var trötta. Men det har varit massa bus här hemma. Jag har busat massor med barnen idag.. Känner mig riktigt mallig..

Just nu sitter jag o funderar o funderar.. Men just nu så ska jag slappna av o försöka sluta tänka. Det blir bara värre då.

Sandra o Vb kommer hem inatt. KUL! Hoppas att dom har haft det bra på resan.


Nej, nu ska jag snart kolla på 3:an.. O sedan blir de The vampire diaires.. ;)


Bye bye

Av Carro - 11 december 2011 11:37

Nej, jag har ingen som helst julkänsla.. Jag kommer inte ha barnen i år som jag kanske skrivit tidigare, dom får vara hemma med sina fäder. Men jag kommer o jag vill träffa dom på jul..


Idag kommer min älskade dotter hem, men inte Cleo. Känns skumt o tomt.. Jag är ju som sagt van att ha 2 galningar här hemma. Men för Melissas skull så ska jag ge henne hela min uppmärksamhet tills jag får hem Cleo igen. Nej, det är inge strul kring honom. Jag o Nille är överens om detta.... hhmm.. Melissa mår inte så bra just nu så jag ska ha lite/mycket ensamtid med henne. O hitta på något.. Idag kanske det blir att åka ut till syster o Lilly.. Så kusinerna får leka lite.


Men innan Melissa får komma hem så ska jag gömma undan julklapparna någonstans och diska. Sen är det fritt fram..


I fredags så ringde Lilly o frågade om jag inte ville följa med på bio och vara med på deras familje dag.. Så jag åkte iväg med dom. Bio:n blev Happy Feet 2.. Den kan jag varmt rekomendera. Jag har visserligen inte sett 1:an men de kommer. Men enligt Nenne som sett 1:an så tyckte han att 2:an var bättre. Jag tycker att 2:an var kanon bra.. Man blir glad av all musik..

O den lilla pingvinen är så jävla söt..


Men i alla fall så var vi där, åt glass... Jag träffade Richard en snabbis. Han skulle tydligen dit o handla.. Kul överaskning..

Efter de så åkte vi hem till syster o Nenne. Där jag sov över. I lördags så åkte vi upp till farbror Johan. O drack lite glögg o åt pepparkaka. Skoj skoj.. Kul o träffa farbror som man inte träffar så ofta..


Nej, nu har jag inte tid att sitta här mer. Ska diska o gömma saker..

Ha en bra dag.. Bye bye

Av Carro - 8 december 2011 10:17

Jag har precis haft min syster o Nenne på besök. Trevligt trevligt.. Jag har ätit min första luffebulle/lussekatt för i år..  

Gott var det.. hihi..


Anledningen till min rubrik har med mina funderingar o göra.. Igen..


Jag har hört många människor genom åren säga att jag har förändrats, jag är inte mig själv.. osv osv osv..

Just nu går det runt en bra text/mening på fb som stämmer ganska bra.


"När någon säger att du har förändrats, kan det betyda att du bara har slutat leva ditt liv som de vill!!"


Jag tycker att den texten/meningen stämmer in ganska bra.

Jag kommer att förändra mig många fler gånger i livet än jag redan gjort. Jag håller på att hitta mig själv. Jag kommer att ädras, inte hela jag. Men många/vissa delar. Jag kan inte vara en person bara för att jag inte vill höra kommentaren men du har blivit konstig eller du har blivit förändrad eller något sånt. Utan jag måste hitta mig själv och på vägen ska alla vandra. När fan som helst i livet. Om man så är 80 år gammal eller 10 år..

I hela sitt liv så kommer alltid nya utmaningar eller händelser som gör att man bli kanske känsligare, kallare, att man drar sig undan sina vänner o bekanta. Man kanske blir gladare, ledsnare.. Ja det finns mkt.

Man kan även sluta lite på vissa männsiskor, och känna att kan inte jag lita på henne/honom så varför ska h*n kunna lita på mig? Ja det finns mkt o jag tror eller det känns som att jag har gått i genom dom allihop..

Jag vet att jag har förändrats massor på många sätt o på andra ingenting.

Jag kommer att fortsätta ändra på mig, men fortfarande så en stor del av mig är redan klar. Ända jag känner att jag måste ändra snabbt på är att jag inte ska vara så jävla godtrogen mot allt o alla.

Så många ggr som jag har blivit sviken sen jag var liten så har jag fortfarande inte lärt mig. Helt sjukt egentligen.


Man förändras lite när man träffar en kille, man förändras ju äldre o mognare man blir, ju mer upplevelser man har i livet, vad man har varit med om, vad man kommer vara med om, man ändras lite när man får barn. En del mer än andra..


Skulle inte jag ha ändrat mig någonting under årens gång skulle folk kunna göra vad dom velat med mig, jag hade inte sagt ifrån, jag hade bara hängt med.. Jag hade stått o tagit emot slag, skitsnack osv.. Jag hade inte gjort ett skit.

Visst jag var sån när jag var yngre, jag tog emot mkt skit från mina skolkamrater, personer utanför skolan..

Men tack o lov så är jag inte sån idag, visst jag kan sitta o ta emot men bara till en vis gräns.

Jag vet att jag är någon som min familj kan prata med, o många andra oxå.. Men sen finns det dom som inte är värda min axel att gråta mot eller mina öron o min mun för att lyssna o komma med råd. Och dom kryllar de av..


Nej, jag vet faktiskt inte vart jag ville komma med de här förutom att det finns miljoner anledningar till att man ändrar sig flera ggr genom årens gång. Till de sämre eller bättre. Vissa typ jag, kan bli väldigt dryg o kall mot vissa personer bara för att dom säger flaskhals på fel ställe eller något. Jag vet inte varför men de är bara en period jag går i genom just nu..

Men som sagt, alla förändras, lite eller mkt, flera ggr eller en gång.. Men det händer, överallt.. hela tiden med alla..


Kan inte någon ta det så får dom ju stå sitta kast. Sen kan jag förstå om en kompis eller familje medlem eller något kommer fram o säger att du, nu har du blivit lite väl elak eller något. Dom kan gärna tala om vad dom tycker är fel osv, men de jag blir less på är folk som säger att du har förändrats och så frågar man jaha, hur då? på vilket sätt? o man får svaret: -"Det vet jag inte men du har förändrats..." ojojoj, den har jag hört sååååååååååå många ggr.. haha


Ha en bra dag allisammans. Och är det så att ni har någon runt omkring er som håller på att förändrats, till de sämre så prata med henne/honom. Säg inte bara att du har förändrats men jag vet inte hur men du har de..


Bye bye

 

Av Carro - 6 december 2011 18:15

Just nu sitter jag i soffan o bara degar.. Det gick bra idag, han skulle höra av sig om innan fredag om jag skulle få jobbet eller inte. Just nu är jag så delad om jag skulle vilja ha det eller inte.

Så jag söker nya jobb oxå, det som skulle hindra mig från att ta detta jobb är att jag vill ha fast lön. Jag vill veta att jag har råd att betala mina räkningar varje månad. Så vi får se..


Just nu så är det absolut inget som händer, jag kom hem efter sthlm o hade sån jävla migrän. Hade gärna velat ta en kaffe med syster efter att hon sluta men jag orkade verkligen inte. Så hem o gick o la mig en stund. Nu ligger Timo o sover i fotöljen.. Så skoj eller inte. Men han kanske tycker att jag är tråkig som sitter framför datan. Men o andra sidan så han sitter ju vid sin surfplatta då o då..


Nej jag vet faktiskt inte vad jag skulle skriva. Det gick bra idag helt enkelt.. =)

Bye bye

Av Carro - 6 december 2011 09:26

Jag börjar bli ordentligt nervös.. Det är första gången som jag ska på en interljuv.. (?)


Jag vet  inte vad som kommer att frågas, jag vet inte vad jag ska säga.. osv osv osv.. Nervös som sagt..

Om han kommer att fråga vad som är bra med mig och om jag ska berätta något om mig själv så kommer jag att få tunghäfta. Jag är skit dålig på sånt.

Jag vet inte vad jag kan säga att jag är bra på. Jag är jätte dålig på att berätta saker om mig själv förutom att jag är 2 barns mamma och är 24 år. O att jag har bott i Järna i 17 år. aaahhh.. Jag kommer att bli galen..

Tack o lov så följer underbara Sandra med dels för att jag har problem att hitta och sen så ska jag be henne om lite hjälp på vägen upp. Vad jag ska säga, vad jag är bra på osv.. Hon har ju lite (ganska mkt) erfarenhet.

Så det känns bra. När jag kommer hem så ska jag gå o sova. Hoppas jag.. Är så jävla trött, har knappt sovit något i natt.

O när jag har sovit så har jag absolut inte sovit bra.

Vaknade vid 8 i full panik att jag hade försovit mig eller nåt.


Jag hoppas att jag får jobbet och att det funkar med tider o barnen, men samtidigt så hoppas jag inte för mkt.

Så jag inte blir besviken. Så jag säger som vanligt, vi får vänta o se..


Jag har i alla fall bestämt vad jag ska ha på mig. Tur att man hade tvättstugan igår.. Haha..


Nej jag vet inte mer vad jag ska skriva, var nere på stan igår o kollade lite. Köpte ett eget usb minne så Timo kan få tillbax sitt. Sen blev det en inpuls julklapp o den blev till min syster. Den var så fin o texten stämde så bra, så den tycker jag att hon minst sagt är värd. Jag ska ju träffa mina barn på julafton en "snabbis" sen åker jag ut till syster o Nenne o är där ute.

Bara tar det lugnt, inte firar jul ordentligt utan bara är. Äter de vi vill, tittar på de vi vill o inte en massa julklappar..

Det ska bli skönt faktiskt..


Nej nu skiter jag i de här... Är för nervös för att koncentrera mig.. Hoppas att det går bra o att jag ger ett bra intryck.

Så vi hörs.. Bye bye

Ovido - Quiz & Flashcards