Jag och mitt liv

Alla inlägg den 19 juli 2011

Av Carro - 19 juli 2011 17:28

Jag längtar tills klockan blir mer o runt sju då vi ska börja röra oss upp till Heron City. Där blir det som jag nämnt tidigare Harry Potter. Dom jag har hört av så är den bra men jag har även hört att det är något i slutet som är överdrivet. Men jag har inte fått veta vad utan de skulle vi kanske lägga märke till.


Dom som åker är jag, Timo, Tompa, Tero o Emmelie.. Ska bli skoj..


Tidigare var vi nere på stan o gick, där gick vi till försäkringskassan där vi fixade lite grejer. Som behövs när vi ska ansöka om pengar. Även så köpte jag en mascara till mig själv o ett ganska ballt nagellack som jag ska testa. Så det måste jag fixa nu annars kommer de inte hinna torka. Hoppas att ni får en bra tisdag kväll..

Av Carro - 19 juli 2011 11:37

Sitter här o har ont i hela kroppen, det bästa vore om jag hade ro nog att kunna lägga mig i ett bad för att jag tror att de skulle hjälpa men jag fixar inte att bada när det är så varmt o jag är inte så förtjust att bada överhuvudtaget. Så det får bli en dusch sen när man kommer tillbax från stan. Måste ju förbi försäkringskassan idag..


Sen hoppas jag på att det blir bio ikväll. Men vi får se hur det blir. Men hoppas går alltid.. Då blir det självklart Harry Potter. Sägs att den ska vara bra. Vilket jag hoppas. Med tanke på hur bra dom andra filmerna har varit så.. O sista boken är oxå skit bra.. Men dom kan ju inte göra allt efter en bok. Men.. men..


Nej nu har jag inte tid att sitta här mer så vi hörs..

Ovido - Quiz & Flashcards