Jag och mitt liv

Alla inlägg den 20 juli 2011

Av Carro - 20 juli 2011 10:21

Hej, kan ju börja med att säga att Harry Potter filmen var skit bra. Jag är grymt nöjd. Dock så får man inte veta varför snape kallas för halvblods prinsen. Det tycker jag är lite synd så jag ska plöja i genom böckerna o se om det står där. Någon som har läst böckerna? Finns det något svar i dom? Jag tycker i alla fall att filmen är hur bra som helst, dom har gjort de riktigt bra.


Dock så är det låång tid kvar tills nästa bra film kommer, den kommer inte fören 18 november. Suck.. Men man får stå ut o vänta. Fast nu finns de 2 till filmer jag skulle vilja se. Den ena är Bad Teacher o den andra Transformers 3.. Så man får se om man går o kollar på bio eller om man väntar på att dom kommer ut.


Just nu sitter jag ute på balkongen o bara tar det lugnt. Vet inte om jag ska gå in o lägga mig igen eller om jag ska vara uppe. Dock så är det så jävla skönt i sängen.. Så det lutar nog åt att man går o lägger sig en stund till, om man kanske ska läsa eller om jag kollar på film. Jag vet inte. Får se. Ikväll är det tvättstugan som gäller men den börjar inte fören kl 19 o jag ska renbädda alla sängar. Men jag vet inte vad som annars händer.


Jag o Nille har börjat med varannan vecka. Då han har Cleo denna vecka o jag har honom nästan. Får se hur det blir med Melissa. Eftersom jag ska ha henne någonting oxå. Får prata med Nicke om de. Ska även kolla en sak med honom ang lördag. Mkt hänger på honom..  Fast jag kan ju kolla bussar oxå men jag ska kolla med honom i alla fall...


Nej nu har jag inget mer att skriva så vi hörs..



Bjuder på en bild av mina älskade barn. En gammal dock. Cleo var inte så gammal på denna bild. Första är orginal bilden, den andra har en komips fixat.. Älskar er Melissa o Cleo. Ni är mitt allt..   


   

Ovido - Quiz & Flashcards