Jag och mitt liv

Alla inlägg den 25 juli 2012

Av Carro - 25 juli 2012 21:30

Kvällen kunde ha slutat bättre än den gjorde.. Barnen bråka (övertrötta) efter allt bad.. Skulle släppa ut flugor från köksfönstret och får mammas ljusstake på foten, sparkar i en ganska stor sten när jag skulle vattna blommor så hela lilltån vek sig, halka i trappen och slog i knät och då var jag på väg uppåt, blev skrämd av en fågel medan jag satt och läste, Cleo vakna nyss och var helt hysterisk så jag blev rädd... Men nu sover han i alla fall.. Ja kvällen blev som den blev.. Hoppas på bättre lycka imorgon.. Men ont har jag typ över allt i alla fall.. Suck

Nu blir de att gå in och kolla om de är nå roligt på tvn..

Bad

Av Carro - 25 juli 2012 15:58

Helt otroligt, barnen har badat i snitt hela dagen. Med en paus att gå med Sandra till bussen, och sova lite middag. Och inte ger dom sig heller.. Dom säger att dom fryser och man ser att dom hackar tänder. Men inte fan får man upp dom för de. Det är ju tur att de är varmt i luften. Sj ligger jag på en filt på gräsmattan och bara njuter.. Ligger dock och funderar på vad vi ska äta.. Man orkar ju knappt för att de är så varmt..

Förhoppningsvis så kommer Madde och Moa hit imorgon.. Men vi skulle prata mer i morgon <3

Av Carro - 25 juli 2012 10:56

Här ute njuter vi för fulla muggar. Barnen badar och jag sitter i skuggan och njuter. Ska snart sätta mig i solen och se om man får lite färg. Sandra har åkt hem så de är lite tomt just nu.
Sandra följde ju med mig till Hölö igår och vi har spelat brainstorm och det var riktigt skoj..
Nej nu blir de att sätta sig och läsa lite och höra barnen bada <3

Ovido - Quiz & Flashcards