Jag och mitt liv

Alla inlägg den 18 mars 2015

Av Carro - 18 mars 2015 21:41

Undra vad jag hade gjort utan det nu när jag fått hem massor av skoj till mina naglar :) Det ska bli så skoj att pyssla med mina naglar. Längtar tills jag får resten :)
Jag beställer ju sånt som kan vara kul att pyssla med men sen att jag kanske inte riktigt vet exakt hur man gör det är ju en annan sak. Men då är det bra med Youtube för där finns ju massor av instruktioner om hur man fixar saker om man inte testar sig fram. Tänkte jag skulle bjuda på bilder som jag fick hem idag. Funderar på att fixa mina naglar lite imorgon kanske :) Efter att jag skrivit ett Cv och ett personligt brev.
Vet dock inte hur jah ska göra det, är ju så dålig på sånt tyvärr. Men skam den som ger sig :)
Alla är av samma sort, att man gör som med tatueringar fast man sätter fast dom på naglarna. Skoj skoj :)

Av Carro - 18 mars 2015 09:15

Japp precis som det låter så ångrade jag mig.

Jag vill vara kvar på bloggplatsen men funderar dock på att ändra om sidan lite. Med lite andra färger och så.

Fixa lite nya bilder och så.


Annars så är det inte mkt som har hänt, har fått lite nya saker till mina naglar och längtar tills jag får resten. Men det tar ju som sagt tid från Ebay (?)

Annars så sitter jag och typ väntar på att Nenne (Linus) ska komma hit och lämna Lillys saker och fika.

Ska bli så kul i helgen och se mina barns reaktion när dom får träffa kusinen och umgås med henne HELA helgen. Underbart.

Vi har ju inte haft så mycket möjlighet att träffas eftersom alla jobbar och vi bor en bit ifrån, trist är det men det är som de är.

Så man njuter av dessa stunder.


Nej nu ska jag fixa lite, tänkte ta kort sen på mina nya saker om jag kommer ihåg. Måste även bli bättre att använda min kamera. Och inte den på mobilen alltså utan min riktiga kamera som är grymt bra. Den ska nog användas flitigt i helgen.

Hej hopp..

Ovido - Quiz & Flashcards