Jag och mitt liv

Alla inlägg under juli 2011

Av Carro - 14 juli 2011 18:52

Idag är det inte mkt som har hänt. Melissa o Cleo kom ju hit igår o imorse så var det iväg till läkarn med Melissa. Hon har lite problem med underlivet men hon ville inte lämna något pissprov så vi vet inte vad som kan vara för fel. Ska försöka lämna in det imorgon så man kan se vad som är fel. Man blir ju orolig. Undertiden som jag o Melissa var där så var Cleo o Timo hemma. När vi kom hem så sov Cleo o Melissa gick o la sig. Jag gick o la mig o sov en stund medans Timo gick hem till sin mamma. Efter de så gick jag o barnen till Nille o hämtade lite kläder. Sen fick vi fina Madde o Moa på besök. Det var kanon kul att se dom igen. Det var ju ett tag sen.


Just nu håller Timo på att försöka få Cleo att sova. Både Melissa o Cleo är skit trötta. Men Cleo vill bara leka. Låter jätte kul. Timo pratar o säger att Cleo ska sova o Cleo nästan skricker nej.. De låter verkligen jätte kul. Med andra ord så Cleo vägrar sova.. Suck säger jag bara.


Barnen ska man ha hela helgen så jag hoppas att man kan hitta på något. Vad vet jag inte men något vill jag göra. Vet ju inte ens vad det blir för väder. Men men.. Vi får se. Nej, nu har jag faktiskt fått bloggtorka igen. Så jag vet inte alls vad jag ska skriva. Men vi hörs

Av Carro - 13 juli 2011 10:14

Idag är det verkligen ingen vanlig dag. För idag fyller min älskade dotter 5 år. Kan inte vänja mig över hur fort tiden går. Satt o kollade på bilder igår o det känns som att de var igår min dotter kom till världen. Men tiden går så jävla fort o det är redan 5 år sen. Älskade unge.


  Denna bild togs för 5 år sen. Melissa var bara några timmar gammal. Fan tiden går så läskigt fort.


Det ser man ju bara på Cleo oxå. Det var inte länge sen han bara kröp runt på sitt eget vis. Nu nästan springer han.. O pratar för fullt. Älskade snorungar.


Mina barn betyder allt för mig. Älskar dom hur mkt som helst. Finns inga ord i världen.   

Av Carro - 12 juli 2011 18:21

Hej hej.. vet inte riktigt vad jag ska skriva men skriva känner jag för att göra. Imorgon fyller min dotter år o jag o Timo har varit nere på stan en snabbis för att hitta något åt henne. det blev kläder eftersom om inte leker så mkt med leksaker. Men nästa gång de är kläderhandling så ska Melissa vara med. det är fan inte lätt att hitta kläder till henne när hon byter smak hela tiden. suck. Hoppas att hon blir glad över de vi köpt i alla fall. däremot så funderar jag på om hon ska få dom när hon kommer hem till oss på kvällen. för de kommer nog bli mkt presenter annars. Annars är de inte mkt som händer. Jag o Timo är just nu hemma hos hans mamma o han sitter o spelar wow. de va något han skulle fixa. O jag har kollat på lite saker som hans mamma hade med sig hem. Bl.a ett skoställ som vi ska ha. Lite leksaker o annat smått o gott.


när jag kommer hem sen så blir de att baka äppelpaj igen. skoj skoj eller nåt. haha. men jag tycker de är kul att baka o tur är väl de. annars så händer de inte mkt ikväll.


Ha en fortsatt trevlig kväll.. ;)

Av Carro - 11 juli 2011 19:49

Idag är det verkligen inte mkt som har hänt. Melissa har kollat i genom några filmer o jag har plöjt i genom 2 st böcker. Jag vet, det är fint väder men ibland är de riktigt skönt att inte göra någonting. Just nu så har jag precis ätit o sitter/ligger o kollar när Timo sitter o spelar Zelda. Melissa har precis åkt till Nicke o Maria o ska vara där tills på onsdag. Sen kommer hon återigen hem till oss. På torsdag ska jag även hämta hit Cleo o lite annat smått o gott. Lite kläder till barnen o leksaker.

Melissa fyller ju år på onsdag. Men jag som är hennes mamma har inte hört om de är någon som är intresserad att komma. Men o andra sidan så ska kalaset hållas hos Nicke o Maria men ändå.. Lite trist men så är de..


Nej nu ska jag kolla film o äta gott.. Men vi hörs

Av Carro - 9 juli 2011 08:07

Trött som fan är jag o de märks att de va ett tag sen man hade barnen. Men allt har gått bra o Melissa har sovit hela natten. Cleo har vaknat 2 gånger. En gång för att han trilla ur sängen o en för att han ville ha nyponsoppa. Annars har allt gått kanon. Som tur va så ligger de en madrass nedanför Cleos säng så han trilla inte hårt. Idag står de tvättstugan på schemat. Annars är de inget planerat. Får se om Melissa vill sova här i natt igen eller om hon vill sova hos pappa sin.

Men de får hon bestämma helt själv. Nu ska jag gå o hålla barnen o Timo sällskap då dom sitter o äter frukost. Cleo ska ju följa med Nille o Carita till V-rås.. Med andra ord till Big Power Meet.. Spännande.. spännande.. 


ha en bra dag allisammans.. så hörs vi.. ;)

Av Carro - 8 juli 2011 22:28

Idag har det hänt lite allt möjligt, jag var som vanligt o lämnade barnen på dagis men de har jag ju redan skrivit om. Men i alla fall så efter att jag skrivit inlägget så satte jag mig o spela lite tv-spel medans Timo fortfarande låg o sov. Men så ringde hans mor o vi gick ner för att kolla på gardiner som hon hade hittat som hon sytt för länge sen.


Så efter vi kollat på dom o bestämt att vi skulle ha dom så åkte vi bort till butiken som Tarja jobbar på o köpte hem lite gardinstänger o gardiner o fick även med oss en duk. Men sen ska vi mäta rummen o kolla vart vi vill ha rullgardiner. O barnens rum är ju viktigast. Sen får vi se om vi ska ha i vårat rum. Men det är ju så jävla ljust där redan jätte tidigt så vi får se..

Men så det ska vi oxå köpa.

Efter de så åkte vi till loppisen där Tarja skulle lämna lite saker som skulle säljas. Så vi plockade ordning där. Jag hittade på Tarjas avdelning 2 st barbie böcker som jag tror att Melissa skulle uppskatta väldigt mkt. Efter de så åkte vi hem o bara tog de lugnt. Satte oss o spela lite Mario o sedan så gick jag o la mig o sov. Det var helt underbart. Efter de så gick vi ner till Nille för att hämta Melissa men vi fick med oss Cleo oxå. Så nu sover bege barnen jätte gott i sina sängar. Melissa blev jätte glad att få sova högst upp eftersom att Melissa gör de i mormor o morfars husvagn. O Cleo blev skit förbannad för att inte han fick sova där. Men nu sover han gott i alla fall. O det är kanon bra. Hoppas att dom sover gott hela natten.


Just nu sitter Timo o spelar men det verkar inte gå så bra för honom. Jag sitter framför datan o kollar läget. Känner att jag nog kommer att gå o sova snart. Natti natti..

Av Carro - 8 juli 2011 08:38

Att bli uppraggad på bussen är nog första gången jag har varit med om. Jag hade så jävla ont i mellan gärdet igen så jag tänkte att jag är lat o tar bussen. När jag kliver på så säger en kille/man/gubbe åt mig att sätta mig brevid honom. Jag svarar nej o han frågar varför. Jag svarade inte utan gick o satte mig. När bussen åker iväg så sitter han o kollar på mig som fan o verkligen flörtar. Jag tycker att sånt är ganska obehagligt, inte för att jag bryr mig så mkt men sedan hoppar vi av bussen o han följer efter mig o pratar med mig. Så det slutade med att jag gick väldigt fort o satte på musik i mobilen så jag inte hörde vad han sa.


Det jag hörde av honom var att han frågade varför jag gick så fort, o om jag var singel o om jag ville gå ut med honom.. Det tycker jag är riktigt obehagligt. Spec då när man verkligen visar att man inte är intresserad. Men inte fan lyssnade han på de. Men efter ett tag så gick han åt ett annat håll. Tack o lov.


Nille ringde mig igår ikväll eller rättare sagt i natt. O talade om att barnen inte sov. Då var klockan efter 12 på natten. Så det kunde bli problem att få upp dom. Men jag gick dit med att dom ska till dagis. Dom får faktiskt skylla sig själva om dom inte sover. Spec Melissa. Men allt gick jätte bra. Klädde på dom o gick iväg. Det ända Melissa klagade lite på var att hon hade ont i ett myggbett o att det kliade. Men det var de ända. Så det var skönt.


Just nu sitter jag i valet o kvalet om jag ska gå in o lägga mig igen. (Sitter ute på balkongen) Jag vet inte. Det skulle nog vara jätte skönt men vi får se. Just nu är det riktigt skönt att sitta här ute eftersom inte solen har kommit hit än. Dock så har vi inga stolar att sitta på. Men o andra sidan så har vi en fejkgräsmatta här o den funkar att sitta på. Med ryggen lutad mot väggen.

I helgen är det ju power meet o jag skulle vilja åka dit. Dock har man inga pengar o man har inget körkort. Så det blir nog inget. Dessutom så ska Melissa få sova här i natt. För första gången. O denna gång blir det bara Melissa som ska sova här, inte Cleo. Så Melissa som har tagit hårdast på allt får lite ensam tid med mig o Timo. Vad vi ska hitta på det har jag ingen aning om. Men vi får se vad som händer. Imorgon har vi i alla fall tvättstugan, måste tvätta lite allt möljigt. Kan ju inte ha skitiga filtar o annat här. Inte när allt annat är nytt o rent.

Snart är de oxå Melissas födelsedag o jag har ingen aning om vad som händer då. Eller vilka som är intresserade av att komma förbi. Det ända jag vet är att det kommer att hållas för vissa hemma hos Nicke o Maria. Men sen får man se om det är några som vill träffa henne här hemma. Vet ej alls. Men det återstår o se.


Nej nu har jag inget mer att skriva så vi hörs..

Av Carro - 7 juli 2011 22:45

Idag är det inte alls mkt som har hänt.

Jag var iväg i morse o lämnade barnen, Melissa ville inte riktigt gå eller något annat. Hon var inte på sitt bästa humör. Men innan bussen så blev det kanon bra.  Tyvärr så hade Nille glömt vagnen på dagis.  Så jag fick ju bära Cleo hela vägen. Jobbigt, han är ju en tungviktare. Men det gick bra. Dock så fick jag så jävla ont i mellan gärdet på vägen till dagis när jag bar Cleo. Han vägrade ju som vanligt gå ner. Så det var bara att bära o hoppas på det bästa.

Men i alla fall, allt gick bra o lämna dom o när jag kom hem så gick jag o la mig igen. Det var helt underbart skönt. Somnade gott o vaknade vid 11-11.30 Sedan så har det bara varit en seg dag. Gick till affären o sedan så kom vi hem o gjorde ingenting. Timo satte sig o spela o jag gjorde en äppelpaj som tydligen blev lyckad. 



Annars så har vi faktiskt inte gjort ett skit. Har bara tagit det lugnt. Jag somnade som vanligt på soffan, vet inte om det är värmen som gör de eller om de är något annat att jag är så jävla trött. Fattar inte..  Men i alla fall så nu sitter vi o kollar på film efter att ha haft vårat första vatten krig. Vilket jag misstänker att det inte kommer att vara det sista. Nej nu ska jag kolla på filmnen. Ha en bra kväll..

Ovido - Quiz & Flashcards