Jag och mitt liv

Alla inlägg under juli 2011

Av Carro - 6 juli 2011 19:41

Hej hej.

Här hemma har det väl inte hänt så mkt. Vi packar upp o försöker fixa o dona.

Dom närmaste dagarna här har jag haft fullt upp. Jag, Timo o hans mamma har varit iväg på olika ställen o kollat runt. Har hittat lite små skit o vissa jätte bra saker. Jag har mkt att tacka Tarja för. Hon har hjälpt mig mkt.

Jag är jätte tacksam för det. Hon är helt enkelt underbar.


Men i alla fall så har vi hittat bl.a en låda som är skit bra för barnens leksaker. Är kanon glad. Sen har vi köpt en kaffe bryggare. Som jag dessutom vet hur det funkar o jag tycker om den. Men vi har i alla fall varit o handlat mat o annat smått o gott.


Jag har verkligen hittat en underbar pojkvän o hans familj.

Tack för att ni finns.  


Idag har även min kusin Patrik o min moster Irma o min morbror Kjell varit förbi o hälsat. O självklart min mormor oxå. Det var kul o se dom alla. Synd att min andra kusin Tanja inte var med men man kan inte få allt. 

Av Carro - 4 juli 2011 11:24

Japp då var de återigen måndag. Fan vad jag tycker att helgerna gor fort. Men jag är glad att denna helg gick fort så det mesta av flytten är avklarad o att Timo kom hem. Underbart. Sandra sov här oxå från lördag till söndag. Det var trevligt. Det är faktiskt kul att ha henne här. Hon är en kul tjej. Dock ska hon till Bulgarien imorgon. JÄVLA KÄRRING!!    Inte ett dugg avis. Haha


Nej men det är faktiskt skönt att ha sitt eget o det kommer att bli underbart att Timo oxå ska flytta in i sinom tid. Lovely.. hihi..

Men det ska bli riktigt skönt att få ordentlig ordning o att allt går som de ska. Att allt bara flyter på lixom. Sen så ska det bli underbart att barnen ska komma hit oxå o bo här med mig varannan vecka. Det är skit kul att Nicke o Melissa ska umgås mer. Jag tycker att det är kanon bra. Så det är skönt. Jag är väldigt säker på att det kommer att bli jätte bra för både Melissa o Nicke.


Ledsen att det mesta just nu handlar om min lägenhet o Timo. Men så är det när det är nytt.. haha..

Idag står det storhandling på schemat. Jag ska bara få upp Timo ur sängen. En annan har sovit 3 timmar i natt. Men va fan.. Måste man upp så måste man upp. Imorgon ska jag oxå ner på stan o fixa alla papper som jag ska lämna in till soc. Så jag kan få mina pengar snart. För hyra o andra räkningar.


Nej nu har inte jag tid att sitta här mer. Men vi hörs säkert i kväll..


Av Carro - 4 juli 2011 08:50

Det är skit tråkigt att vara nere på stan innan allt har öppnat. Men jag var o lämna barnen o åkte sedan ner hit för att jag ska på möte. Men de börjar inte fören 9.30 Efter mötet ska jag iväg o storhandla. Jippi.. Eller nåt. haha..


Just de, min älskling kom hem igår. Helt underbart. Så glad att han är hemma. Älskar honom så mkt.. Nej, nu ska jag fortsätta stå här o frysa.. :S


Av Carro - 2 juli 2011 00:27

Saknaden efter dig är stor. Jag kan inte glömma dig ens för en dag. Det är skit jobbigt. Kanske visar det att jag älskar dig mer än vad jag trodde. Jag längtar tills du kommer hem o jag kan få vara i din famn igen. Det kommer att vara helt underbart. Att få känna din doft, se ditt leende o höra ditt skratt. O att få ligga brevid dig o sova. Fan jag längtar o just nu plågar jag mig själv. Sitter o lyssnar på Afterlife med Avenged Sevenfold. Kanon bra låt.



Lyssna o njut. Den är verkligen bra. Spec om man lyssnar på sådan musik. Men jag började lyssna på den när jag började umgås med Timo. Så den har sina spår. Dessutom så är det en av alla låtar han brukar gå o sjunga på. Så sen sätter ju sig som sagt.


Det är faktiskt skönt att vi har lika musiksmak, då vi lyssnar mkt på musik. Fan jag saknar allt med honom. T.o.m att han skrämmer mig vilket jag hatar vanligt vis. Men jag saknar honom.


Men jag får vackert vänta tills han kommer hem. Men att vänta på någon man älskar är förbannat jobbigt. Men jag kan inget göra.


Annars då? Jo imorgon blir det flytt. Spännande spännande. De vetti fan o andra sidan. Jag kommer fan bli gråhårig innan detta är klart. Jag o Sandra kommer ha mkt att göra imorgon. Igår orkade vi aldrig att städa så det får bli imorgon, samtidigt som vi ska flytta in alla saker o sedan packa upp oxå. Dock så kan jag inte packa upp allt eftersom jag inte har några hyllor eller så. Ingen bokhylla eller något. Så det känns lite trist. Men vad ska man göra då.

Det är ju bara att ta det man har.


Men jag måste säga att Timo har en underbar mamma som hjälpte mig att betala en soffa till oss. O sen hans underbara bror som hjälpte mig tillsammans med Ari att hämta o bära upp soffan. Underbara människor jag har runt om mig. Men som Tompa sa, man ställer upp för en del av sin familj. Det kändes underbart att höra. Det verkligen gjorde mig glad.


Nej nu vet jag inget mer att skriva. Ska försöka lägga mig o sova snart. Man ska ju upp imorgon som sagt. Så ha det så bra så länge!!


Men jag saknar o älskar dig Timo!! Tomt att vara här utan dig!


 

Mitt hjärta har du i din hand o du kan göra nästan vad du vill med de!

Mitt hjärta fick du att smälta för dig redan första dan jag såg dig!

Ovido - Quiz & Flashcards