Jag och mitt liv

Alla inlägg under juli 2012

Av Carro - 24 juli 2012 10:18

Det är så skönt att kunna sitta ensam i data rummet och söka lite jobb, fixa med kontoutdrag osv utan att barnen springer och kollar hela tiden vad man gör..

Just nu så hör jag dom och dom håller på att leka ute, lite på altanen och även ute i gräset. Tänkte att jag skulle fylla på lite vatten i poolen idag men ska vänta tills lite senare eftersom jag ska bråka med en pressening (?) oxå. För att skydda poolen och vattnet från bl.a fröna från björkarna.


Just nu är det inte så mkt som händer utan jag sitter och funderar på om man ska gå o fixa lite kaffe.. Nille kommer ju sen oxå, men när han dyker upp vet man aldrig. Förhoppningsvis innan kl 14 haha


Nej nu har jag faktiskt inget att skriva eller jo men eftersom en viss person läser min blogg så får jag hålla de i funderingar tills dom kommer hem hihi


Ha en bra dag så kanske bilder eller mera text kommer upp senare

Av Carro - 23 juli 2012 21:03

 


Härligt att sitta framför en dator och blogga igen. Visst att kunna blogga via appen är oxå kanon.. Men att sitta framför datan är något spec. Så man passar på medans mamma och pappa inte är hemma. hihi


Att sitta på mamma och pappas data ger en viss fördel, man hittar massa bilder på Melissa och Cleo som man inte visste fanns och som man oxå glömt bort. Som denna bild ovan, den hade jag ingen aning om att den ens fanns.

Så det är lite kul o se. Kul o se att dom faktiskt kan vara så söta mot varandra..


Idag är det inte så mkt som har hänt, jag har vattnat lite blommor, jagat en pool och bara tagit de lugnt. Även kollat på Peter Pan som typ är 100 år sen.. haha

Imorgon blir det in till Söderälje för ett möte ang ett prov jobb v. 31

Ska bli spännande men jag är så grymt nervös.  Vet ju inte riktigt hur jag hittar dit men jag ska njuta av denna vecka och få paniken på lördag eller söndag ist..

Hoppas bara massor att mamma och pappa kommer hem på lördag men jag förstår oxå att dom vill dra ut på de..

Nej nu blir det någon till bild så blir det att sätta sig framför tv:n ist.. Men det kanske kommer upp ett till inlägg sen..


   

   


Ja de är ju inte så svårt o se att det är Melissa och Cleo högst upp, efter de så är det älskade Åre. Eller en del av utsikten från stugan. Sen är det morfar med Melissa och Cleo, (min pappa)

Kunde inte låta bli för jag tycker att bilden på något vis är otroligt fin.. Men om nu inte min far vill att den ska vara här så kommer jag att ta bort den. Och eftersom du läser min blogg pappa så är det bara att säga till   

Av Carro - 23 juli 2012 09:26


 

Av Carro - 22 juli 2012 22:59

Denna vecka är jag ju husvakt till föräldrarna som är uppe i Åre. Det är väldigt tomt utan dom här hemma.. Men men.. Man får göra det bästa av situationen.. Sen att jag är grymt besviken och förbannad på en person de är väl en annan femma..
Men i alla fall, det är ju inte bara jag som är husvakt utan dom 2 vild djuren till barn oxå :D Just nu ligger dom och sover och jag ska oxå sova.
Imorgon vet jag inte vad som händer, ska se om jag fyller på poolen lite, spela lite boll osv.. Hoppas på fint väder men o andra sidan så finns de ganska mkt att göra här.. Man ska bara ha fantasin.

Men det är som sagt ganska tomt hör, sist jag var husvakt så fanns inte Cleo och Nille var med mig här, likaså Sara. Brors tjej.. Den trippen var kul.. Har fortfarande ett riktigt roligt sjukhus minne.. Haha

Men denna gång är jag husvakt själv med barnen.. Melissa var hos Nicke sist.. Ja tiden går fort, nej nu känner jag att de blev väldigt osammanhängande så nu lägger jag ner innan de blir ännu värre :)
God natt och sov gott :P

Vin

Av Carro - 21 juli 2012 16:59

Sitter och dränker mina sorger i vin.. Nej kanske inte riktigt så..
Jag sitter hemma hos mina föräldrar och dom ska dra till Åre en vecka. Tillsammans med min bror, hans tjej Sara och min älskade faster och farbror. Även farfar och Carola är där uppe.. Känslan är stark att åka upp, smita med dom och ringa till Nicke o Nille och säga att jag ej kan ta dom för jag är på väg till Åre. Men jag kan inte. Visst jag och barnen får de säkert skit bra här i Hölö.. Dessutom att bara få vara med barnen en vecka någon annanstans än hemma i lägenheten är underbart.. Men smärtan att dom ska åka iväg till Åre smärtar, att inte ha dom nära.. Att jag inte kan/får följa med till Åre gör ruskigt ont, de gör mig ledsen, riktigt ledsen..
Sitter och kämpar med tårarna i halsen i ögonen.. Men jag kämpar att inte visa..

Men jag försöker se framåt.. Se den veckan som jag och barnen ska ha här.. Härligt, leka ute varje dag, sitta och mysa i soffan.. Bara ha de bra :D
Så nu ska jag försöka koncentrera mig på de.. Ha de <3

Av Carro - 20 juli 2012 23:01

Melissas lilla Rokia älskar denna leksak.. Hon springer som en galning..

Av Carro - 19 juli 2012 11:05

Igår var det en bra dag :D Var på bio med Melissa och det var helt underbart att vara lite själv med henne. Blir ganska svårt eftersom jag har bege barnen samtidigt varannan vecka. Lika så att vara själv med Cleo. Bege 2 behöver ju lite ensam mamma tid. Dom får ju ensam tid med deras fäder. Eftersom dom har 2 olika.

Jag måste säga att jag är less på spec ett rykte som går om mig. Att jag är en lycksökerska. Att jag vill ha många barn med många olika. Men de stämmer inte. Jag vill ha kärleken precis som alla andra, men de har tyvärr inte funkat..

Efter att ha varit på bio med Melissa så kom jag hem och hade skit tråkigt, ville verkligen hitta på något men jag visste inte vad eller med vem. Men sen hörde Tobbe av sig och frågade om jag ville med och bada vilket jag självklart ville. Så jag, Sandra, Vb och Tobbe gick ner och bada.. Härligt :D
Sen gick jag över till dom en stund innan jag kom hem och drack lite varma koppen innan jag gick o la mig.. Det märks att jag inte har varit uppe så sent denna vecka som jag brukar kunna vara, för jag har vaknat allt mellan 9-10 på morgonen och känner mig ganska pigg..

Idag blir det städ och tvätt.. Sen vet man aldrig vad som händer..

Ha en kanon bra dag :D

Av Carro - 17 juli 2012 13:28

Jag älskar att vara ute i Hölö, visst det finns egentligen ingen centrum men att vara här ute är fridfullt, mysigt.. Har ju varit här till o från sen barnsben.. Hölö och Järna kommer alltid ha en spec plats i mitt hjärta <3

Just nu är jag på väg hem från mor och far.. Ska hem och bara dega..
Ska bli skönt..

Ovido - Quiz & Flashcards