Jag och mitt liv

Alla inlägg under augusti 2012

Av Carro - 11 augusti 2012 09:09

Natten har väl varit lite bättre faktiskt. Skönt måste jag säga :D Men just nu är jag skit trött. Men men.. Barnen leker och röjer på deras rum och jag sitter och dricker kaffe i min ensamhet. Jag har ingen aning om vad man ska hitta på idag. Ut och leka ska vi göra i alla fall.. Hoppas bara att vädret håller i sig. Barnen ska även bada idag/ikväll. Annars vet jag inte alls vad som händer. Blir väl för övrigt lugnt. Kanske får man något sällskap.. Man kan ju hoppas i alla fall :)

Mina föräldrar är för övrigt på väg till Grekland. Lyx tycker jag men våran familj har alltid varit så.. Ända sen jag var barn så har vi varit utomlands en gång om året. Visst saknar jag de. Det är ändå ca 7-8 år sen jag var utomlands och jag saknar det. Att sitta ute på balkongen när man kommer fram, eller efter en dusch. Jag har ju en bad olja här hemma från mamma och pappa eftersom jag har ett badkar. När jag känner doften från den så hamnar jag utomlands. Alla minnen, allt kul.. Jag hoppas att mamma och pappa får en bra resa. Spec oxå eftersom de verkar vara sådana oroligheter i Grekland..

Nej, nu ska jag läsa lite och sen blir de väl frukost för barnen..

Av Carro - 10 augusti 2012 17:45

Ja han har fan börjat klättra överallt...

Av Carro - 10 augusti 2012 10:04

Här sov Cleo från 4-5 till 06:50 :D

Det är tur att man har extra madrasser som ligger. Natten har varit som den har varit. Inte bara pga Cleo denna gång utan att även jag hade skit svårt att slappna av och sova. Rastlösheten man brukar känna i benen kände jag i vänster hand och handled nästan hela natten. Skit skumt.. Jag gick och la mig ganska tidigt i går just för att jag var sååå jävla trött. Men inte fan kunde man somna. Jag somnade vid 6 i morse. Cleo vaknade vid 24 och sedan igen vid 2-3 där någonstans. Han somnade som en stock i min säng men jag upptäckte ganska fort att så skulle jag aldrig kunna sova så jag hämtade madrasserna under barnens säng. Och där sov Cleo hur bra som helst. Tror han söker väldigt mkt närhet just nu.
Just nu är barnen på dagis/fridtids. Och jag sitter här och funderar om jag ska gå o vila en stund eller om jag ska dra igång dammsugaren. Som de ser ut just nu så kommer jag nig vila en stund och dammsuga sen. Antingen efter jag hämtat barnen eller innan.

Annars vet jag inte alls vad som händer, vet inte vad som händer alls i helgen. Ända dagen i helgen som man egentligen har säkrad är söndagen då barnen åker till sina fäder.. Men annars får man improvisera. Man gör de man gör lixom.

Nej nu blir de vila lite, så vi hörs :D

Av Carro - 9 augusti 2012 08:23

Tycker denna text är så mycket bättre än tro, hopp och kärlek !!

Av Carro - 9 augusti 2012 08:19

De var ett tag sen man skrev något. Snart bär de av till dagis/fridtids. Sen ska jag förbi en bekant och hämta 2 böcker :D efter de ska jag fan hem och lägga mig en stund. Natten har varit jävlig. Vet inte alls vad som har hänt med Cleo. Han vill att jag ska sitta på soffan på kvällen när dom ska somna annars kommer han upp hela tiden och så fort man går och lägger honom igen så galskriker han rakt ut. Sen i natt så vaknade han vid 24 ca. Och vägrade somna om. Fick han att somna om vid 3-4 i natt.. Är så jävla trött kan jag säga.. Men det blir dagis idag för honom ändå. Han blir ju inte trött av att vara hemma utan han blir ju tröttare av att vara på dagis och leka.

Det går jätte bra för Melissa på fridtids, hon har hittat kompisar och kommer ihåg vad fröknarna heter. Så det har verkligen gått kanon bra.. Så skönt. Hoppas att de går bra den 20 oxå men då är de bara att man får ännu mera info. Hon börjar ju skolan då. :D och vad jag vet så ser hon fram emot de. Men skolväska och allt.. Haha

Nej nu måste vi åka iväg men vi hörs

Av Carro - 6 augusti 2012 19:11

Ja, frågan är vad man ska säga om denna dag. Det har gått jätte bra för Melissa på fridtids. Nicke har varit med Melissa idag och han lämnade henne en liten stund för att se hur det skulle gå. Men allt gick tydligen jätte bra. Men detta är ju bara sommar fridtids som dom har innan skolan och det "riktiga" fridtids börjar. Men jag tror inte att det kommer att vara några problem. Men imorgon är det min tur att vara med men i vissa fall så har ju jag svårare att slappna av än vad Nicke har. Men det går nog bra.
För Cleo gick de jätte bra för, han ville inte riktigt släppa mig men efter en stund så var de inga problem och det hade bara hänt en liten olycka idag. Han har ju slutat med blöja eller han har bara blöja när han sover.
Men han är så duktig..
Är så stolt över mina älskade barn trots att dom kan vara en pain in the ass men det är ju bara barn. Och det är dessutom MINA barn och jag ÄLSKAR dom av hela mitt HJÄRTA!! <3

Av Carro - 5 augusti 2012 21:23

Jag funderar på om jag ska börja plugga. Eftersom jag inte verkar få något jobb så varför inte börja plugga? Det är ju ändå något jag känner mig redo för.. Plugga upp lite ämnen osv.. Hhhmmm.. Fundera starkt på de :D

Av Carro - 4 augusti 2012 19:18

Jag hatar att de alltid kommer att finnas folk som får mig att må så jävla dåligt, som en som bara snyltar, som bara lever på andra. Som inte förstår att jag söker jobb, inte vill ha barn med flera olika personer utan att även jag söker kärleken.. Men att 2 personer kan göra mig så jävla ledsen (förutom mina barn) är fan inte kul!! Och att dom 2 inte fattar något.. Fattar att dom sårar mig... Men o andra sidan kan de vara så att dom vet men skiter i de och/eller mår bra av de eller tycker att de är kul.................. :(

Ovido - Quiz & Flashcards