Jag och mitt liv

Alla inlägg den 19 januari 2012

Av Carro - 19 januari 2012 14:18

Dagen blev att jag sitter här nu med Melissa.

Ska ha henne här i natt.. Ist för att ha henne på lördag till söndag så har jag henne nu.

Nicke skulle på någon kurs imorgon.


Jag har äntligen ringt de samtalet jag skulle ringa. Har fått en tid den 27/1 8.30

Är väldigt nervös o vet inte alls vart jag ska börja. I början kanske men allt är ändå en ända röra. Minnen som är suddiga osv.. Mycket som inte har kommit upp till ytan.. Osv osv osv..


Ni kanske har fattat vad de är för samtal men jag har lite svårt att skriva de. Har fan dragit mig för att ringa.


Nej, jag vet inte alls vad jag ska skriva. Försöker få tag på mor o far men det är inte de lättaste. Men de är som de är..


Bye bye

Av Carro - 19 januari 2012 10:25

 

Sitter här o har nästan precis vaknat, känns ganska skumt att vara vaken vid denna tid när jag inte har barnen.

Eftersom jag inte har något att göra på dagarna så sover jag bort hela dan. Fast det märks att min kropp och jag behöver det. Idag blir det att ringa ett samtal som jag har dragit mig länge för nu. Men om jag inte ringer så får jag en fet smäll utav syster. haha.. Dessutom så vet jag att de är något jag behöver, men jag är för feg.. För rädd.

På senare tid så har jag tappat förtroeende för så många. Många som jag aldrig trodde att jag skulle tappa de för/hos. Men det är väl min lott här i livet. Och jag tror att den skulle fortsätta om jag bor kvar här.

De är fan inte många i denna stad som jag kan lita på, folk som snackar skit osv osv osv.. Kastar skit trots att dom inte har tagit reda på hur allt ligger till. Jag orkar fan inte mer..


Idag vet jag inte alls vad som händer. Vi får helt eneklt se vad dagen visar sig.. Igår var jag nere på stan o träffade syster över en fika.. Efter de så åkte jag hem o bara va, när det var dax att sova så hade jag verkligen ingen ro i kroppen. Kunde inte alls somna. Sista gången jag kollade på klockan så var hon 05:30.. O jag vet att jag låg vaken efter de ett tag.


Nej nu ska jag vara trevlig då Nicke har kommit o ska dricka lite kaffe.

Bye bye


  

Ovido - Quiz & Flashcards