Jag och mitt liv

Alla inlägg den 27 januari 2012

Av Carro - 27 januari 2012 18:38

 


Hej hej.. Jag har försökt blogga länge nu och jag har skrivit vissa långa inlägg, men av någon anledning så har jag blivit utloggad medans jag skriver.
Så det kommer lixom inte med. Man blir ganska less så jag har inte försökt igen. Men nu försöker jag igen.

Så, vad har hänt sen sist. Bra fråga.. Jag får hem en målare hit på måndag. Han ska börja med barnens rum. Alltså han ska ta ett rum i taget.
Jag är glad över att de händer denna vecka då jag inte har barnen. Då behöver jag lixom bara fixa sov-plats till mig vissa av dagarna. Frågan är bara vart..
Jag var ganska säker på vart jag ville sova men efter idag så vetti fan.. Känns inte alls roligt.. Blev faktiskt jävligt ledsen o besviken.. Men men..

Annars så var Madde o Moa här igår. Alltid lika roligt att ha dom här. Självklart var Nicke oxå här, o träffade Melissa.
Efter att dom åkt så satt jag bara o tog de lugnt. Sen började självklart helvetet när jag hade gått o lagt mig o precis somnat. Då började Melissa.
Efter typ 4:e gången hon kom upp så fick hon te o efter de så somnade hon. Efter de så var de Cleo som vaknade hela tiden. Har jag fått sova nåt i natt? Nej, varje gång jag höll på att somna eller hade precis somnat så vaknade barnen. Mindre kul.. Hoppas på bättre natt i natt..

Idag så var jag iväg till läkaren och pratade lite. Efter de så åkte jag ner på stan o hämta medicin sedan hem o åt lite.
Efter de så åkte jag o hämtade barnen och vi tog en promenad ner till stan. Där väntade syster o Lilly. Gick lite där nere o sedan åkte vi hem hit o drack kaffe o kollade tapeter. För målaren ska ju tapetsera alla rum. Förutom badrummet då.. Men jag är nöjd över valen som blev faktiskt.. Är lite tveksam över barnens rum dock.. Men jag ska kolla bättre imorgon.. I dags ljus. Kanske fråga andra om idéer oxå.

hhhmmm.. Just nu sitter jag själv o bara tar de lugnt. Barnen ligger o sover, dom bestämde sig för att lägga sig tidigt.. Men dom kommer ju vakna lika tidigt imorgon. Eller som Melissa har vaknat vid 5 på morgonen nu ett tag..

Nej, nu vet jag inte alls vad jag ska skriva.. Så vi hörs..

Bye bye

Ovido - Quiz & Flashcards