Jag och mitt liv

Alla inlägg under mars 2015

Av Carro - 23 mars 2015 10:28

Drömmar är bland det skummaste man kan ha ibland. Spec när man vaknar av att man tror att det faktiskt har hänt. Så skumt. I natt drömde jag att Fredde var skit förbannad på mig av någon anledning och pratade inte med mig på en vecka. Under den veckan så hade han sex med allt och alla som han kom i närheten av. Jätte kul eller inte, för jag var tydligen gravid under tiden och barnet skulle kunna komma när som helst. Efter den veckan försökte han prata med mig precis som vanligt trots att jag visste allt och han visste att jag visste allt eftersom han inte direkt hade smygit med vad han höll på med. Vaknade i morse när min klocka ringde med känslan att Fredde fortfarande var förbannad på mig eller sur så jag var tvungen att smsa honom och kolla om allt var bra. Om han var sur eller nåt. Men det var han tack o lov inte. Så läskigt när en dröm kan kännas verklig, åtminstonde känslorna man hade i drömmen lixom. Läskigt.


Men i alla fall så i morse var Melissa lite svår väckt men hon kom upp efter lite tjat. Tror hon var rätt trött efter helgen. Men iväg till skolan kom hon i alla fall, jag var som vanligt stressad som fan då jag väntar på ett paket till Fredde och dom skulle komma allt från 8 till 17 ikväll. Man känner sig rätt låst. Men i alla fall så vi gick hemifrån vid 08.06 och Melissa kom i tid till skolan och t.o.m med lite tid till godo =) Hon börjar kl 08.15 Sen var det bara att skynda hem, jag vet att dom sällan kommer vid 8 typ men samtidigt så ville jag inte chansa. Det var ju inte det roligaste vädret man vaknade upp till och fan vad ont det gjorde när vinden vände och man fick skiten i ansiktet. Det var inte skönt alls. Lider med gubben som är ute och jobbar i detta och det är inte så att han är ute och går på jobbet direkt utan han står ju för det mesta still eller rör sig långsamt. Eller nåt.


O jag är så hungrig men vet inte om jag kan gå någonstans. Med min tur så är jag hemma så kommer dom inte hit än men går jag till affären så kommer dom säkert komma. Suck.. Haha

Ikväll blir det i alla fall kyckling med någonting, ska kolla upp om man hittar några roliga recept och se om det behövs stöd handlas så får jag ta det på än gång.

Nej nu vet jag inget mer att skriva just nu. kanske skriver mera sen.

Ha de gott trots skit vädret!   

Av Carro - 19 mars 2015 12:53

Just idag känner jag att jag inte har något liv. Är så sjukt trött men kan inte vila, jag har ett cv och personligt brev att skriva samt att fixa disken. Men jag orkar inte. Cv och brevet ska jag vänta med tills gubben kommer hem så man kanske kan få hjälp.
Jag vet att det finns massa mallar och jag ska gå efter ett sådant på ett ungefär men skulle ändå vilja ha tips för vad man ska skriva när man inte har någon arbetserfarenhet.
Skulle vilja gå ut med Cleo men samtidigt känns det som att jah skulle kunna somna ståendes. Jobbigt som fan är det och ändå har man blivit pensionär för man somnat strax efter 9 varje kväll. Och har gjort det ett tag nu. Känns som att kroppen inte får tillräckligt med sömn. Men men.. vi får se vart denna dag tar vägen. Men disken ska jag in och fixa nu i alla fall.

Av Carro - 18 mars 2015 21:41

Undra vad jag hade gjort utan det nu när jag fått hem massor av skoj till mina naglar :) Det ska bli så skoj att pyssla med mina naglar. Längtar tills jag får resten :)
Jag beställer ju sånt som kan vara kul att pyssla med men sen att jag kanske inte riktigt vet exakt hur man gör det är ju en annan sak. Men då är det bra med Youtube för där finns ju massor av instruktioner om hur man fixar saker om man inte testar sig fram. Tänkte jag skulle bjuda på bilder som jag fick hem idag. Funderar på att fixa mina naglar lite imorgon kanske :) Efter att jag skrivit ett Cv och ett personligt brev.
Vet dock inte hur jah ska göra det, är ju så dålig på sånt tyvärr. Men skam den som ger sig :)
Alla är av samma sort, att man gör som med tatueringar fast man sätter fast dom på naglarna. Skoj skoj :)

Av Carro - 18 mars 2015 09:15

Japp precis som det låter så ångrade jag mig.

Jag vill vara kvar på bloggplatsen men funderar dock på att ändra om sidan lite. Med lite andra färger och så.

Fixa lite nya bilder och så.


Annars så är det inte mkt som har hänt, har fått lite nya saker till mina naglar och längtar tills jag får resten. Men det tar ju som sagt tid från Ebay (?)

Annars så sitter jag och typ väntar på att Nenne (Linus) ska komma hit och lämna Lillys saker och fika.

Ska bli så kul i helgen och se mina barns reaktion när dom får träffa kusinen och umgås med henne HELA helgen. Underbart.

Vi har ju inte haft så mycket möjlighet att träffas eftersom alla jobbar och vi bor en bit ifrån, trist är det men det är som de är.

Så man njuter av dessa stunder.


Nej nu ska jag fixa lite, tänkte ta kort sen på mina nya saker om jag kommer ihåg. Måste även bli bättre att använda min kamera. Och inte den på mobilen alltså utan min riktiga kamera som är grymt bra. Den ska nog användas flitigt i helgen.

Hej hopp..

Av Carro - 12 mars 2015 11:04

Jag hade tråkigt igår när måendet blev sämre och gubben kom hem o sov. Så jag fixade mina naglar. Blev rätt coolt tycker jag och jag är som sagt jätte amatör..
Och självklart så är det lite kladd runt om. Men de får man ta :)

Av Carro - 11 mars 2015 13:11

Det är ett helt underbart väder och jag mår skit. låter så otroligt spännande och roligt eller inte.

Jag har självklart blivit dålig efter Cleo och Melissa. Cleo är den som blev dålig värst, han hade högst feber och var sjuk en vecka ungefär. Melissa blev dålig när Cleo åkt till sin far men hon hade feber en kväll och nu är hon bara snorig och hostar lite. Men idag var hon glad, hon ska ju till sin far idag och han hämtar henne i skolan. Passande då att jag ska bli helt väck. Jag tror inte att jag har feber och så men jag känner mig helt borta och är så sjukt trött. Känner mig även stressad då jag har en del uppgifter att göra till skolan men jag är så jävla trött att jag kan inte koncentrera mig. Det går inte alls. Får sova ordentliget imorgon så ska jag fan sätta mig och fixa. Måste få in dom eftersom jag slutar skolan helt på fredag. Hoppas verkligen att jag kan få ett jobb snart. Jag söker massor och allt möjligt. Så det är inte så att jag tror att man kan få jobb på ett banan skal. Hoppas att det blir ett bra år för mig.


Annars är det inte mkt som händer, Fredde jobbar och jag sitter här hemma och just nu kollar på Knatte, Fnatte och Tjatte på äventyr och även Quack Pack. Det är skoj att kolla på program som man faktiskt växte upp med =)

Jag vet egentligen inte vad jag skulle skriva men men.. Ska försöka vila en stund.

Av Carro - 9 mars 2015 08:39

Trots att jag egentligen inte har något skoj att skriva om så är det ändå skoj att ha börjat små blogga igen. Önskar bara att man kanske hade nå mer intressant att skriva om men samtidigt så är ju detta min dagbok från början :)

Idag är det inte mkt som händer, Melissa är hemma från skolan idag och hon blev inte glad alls. Men vill ju inte att hon ska gå sjuk till skolan. Får se hur hon mår imorgon. Annars så ska hennes rum städas. Lägenheten ska dammas och dammsugas. Ska möblera om lite bland våra lakan och så, så man kanske kan få plats bättre med allt vi har. Fredag har åkt till jobbet och skulle pyssla med nåt.
Han har knappt varit ledig och tagit det lugnt nu i vinter... Suck men jag vet ju vem jag lever med.

Av Carro - 8 mars 2015 21:10

Idag har det varit en riktigt bra dag. Härligt väder och varmt.
Morgonen började dock inte så jävla bra då Cleo började bråka så fort han klev upp. Suck säger jag bara. Vilket resulterade i att Fredde inte var på bra humör. Dock så blev den bättre när vi kom hem till bror min. Fredde blev gladare, barnen glada och jag glad. Efter vi fikat och barnen lekt en stund så gick vi ut och sparkade lite boll medan grabbarna fixade Saras bil. Efter det så åkte vi förbi mamma och pappa en sväng för att lämna lite saker.
Sedan var det bara att lämna Cleo till sin far. Fick se hans rum och det var otroligt fint. Skönt att få se vart han bor någonstans.
Efter vi varit där så åkte vi hem för att börja med maten. Madde och Moa kom förbi och det var riktigt skoj att träffa dom igen. Även Björn kom ner en sväng. Det var riktigt trevligt. Dock så har ju Cleo smittat av sig på Melissa så hon börjar bli dålig. Lite feber idag och hes. Men jag hoppas att det stannar där och inte blir värre.

Nu ska jag och gubben krypa ner i sängen o kolla på film om vi orkar så jag säger god natt :)

Ovido - Quiz & Flashcards