Jag och mitt liv

Alla inlägg under oktober 2011

Av Carro - 20 oktober 2011 14:10

Jo, de är minst sagt. Att jag blir less.

Jag försökte lägga mig o vila en stund men icke. Finner ingen ro.

För mkt tankar i huvudet. Just nu så är jag fylld av svek o besvikelse. Varför? De kan jag tyvärr inte ta upp.

Men jag känner en sån besvikelse som jag inte har haft på länge. Tyvärr så måste jag varna några i min närhet. Måste säga att jag är så less på detta.


Jo jag kan skriva så här. Återigen så har några av mina hemligheter om mitt förflutna kommit upp igen. Trodde att dom var nergrävda o borta. Haha.. Vilken jävla miss av mig. Så nu har jag bestämt att jag ska flytta, jag vet inte vart än eller när bara att..

Jag orkar inte med detta mer. För mig är allt nergrävt o glömt. Jag fattar inte att folk inte kan låta det vara. Fattar inte ni att det inte har med er att göra.

Det är lixom inte första gången. Visst jag flyttade inte långt bort men låt mig vara. Låt mitt förflutna vara. Får fler än bara jag reda på detta så rör ni om något som ingen av oss vill ska komma upp. Ni riskerar att förstöra allt. Förstöra en hel del..

Fattar inte hur ni tänker.. Att jag har gått vidare är en bra sak. O bara för att jag har gått vidare betyder inte de att jag har förlåtit utan jag vet att skulle jag inte gå vidare så skulle inte jag sitta här idag. Antingen så skulle jag vara med min farmor o morfar eller sitta instängd på ett psyke. Melissa var min räddning o jag älskar henne högt för de. Men att ni vill riskera att allt skiter sig för mig kan jag inte förstå. Jag får verkligen inte ihop de. Tyvärr..

Men, de kanske inte är till att jag ska förstå.. Kanske..


Nej less på detta.. Men ni ska veta att vilka ni än är som går runt o snackar. Försök ni att sabba mitt liv o ni kan vänta er ett helvete tillbax! De lovar jag..


Bye bye

Av Carro - 20 oktober 2011 10:31

Några av mina favo band.


  • Sabaton
  • Hammerfall
  • Iron Maiden
  • Dead by april
  • Takida
  • Sonic Syndicate
  • Nightwish
  • Bullet for my valentine
  • Amaranthe
  • Rise Against
  • Disturbed
  • Avebged Sevenfold
  • Plan Three
  • System of down
  • In flames
  • Dragonforce
  • 3 doors down
  • Simple Plan

Sen finns det självklart bättre o sämre låtar med dom alla. Men här är några som ja i alla fall lyssnar på. Men tro mig. Det finns mkt mkt mer..


Bye bye

Av Carro - 20 oktober 2011 10:27

Jag är ju normalt vis en rock tjej, rock,hårdrock o i vissa fall skrikrock. Men denna låter tycker jag faktiskt är bra.



Bye bye (kanske ingen jag skulle lyssna på jämt men ändå)

Av Carro - 20 oktober 2011 09:50

Hittade denna på en annans blogg. O jag måste säga att den är riktigt bra o vilken jävla röst.. Riktigt najs ju..



Lyssna o njut.. Bye bye

Av Carro - 20 oktober 2011 07:51

Väntar på att få en roller så man kan börja praima (?) trapphuset. Vill börja jobba nu annars ledsnar man. Dock så vill ja inte jobba med dom ja ska jobba med men de är bara att bita ihop. För här ska vi sätta upp klinker i trapphus.. Suck.. O ja har ont i handleden. Detta ska bli spännande. Annars har de inte hänt mkt. Lämna barnen på dagis osv.


Ha en bra dag.. ;) Bye bye

Av Carro - 19 oktober 2011 08:23

Migrän, migrän, migrän... Less jag blir.

Vem vill anställa någon som liger av migrän o oftast då när de slutar som de har gjort idag. Jag är tvungen att gå hem. Ibland undrar jag vad jag är ämnad för att ha för jobb. Jag älskar de jag håller på med just nu. Får använda kroppen, alla verktyg o att se resultaten. Det är helt underbart o som sagt. Jag älskar det. Sen att jag inte hade tänkt att bli plattsättare från början så tycker jag fortfarande att det är kul o jag har motivationen till de. Jag vet vad jag ska göra o jag gör de. Hur tungt eller jobbigt jag än tycker att det är. Men jag gör de. Så att denna jävla migrän ska komma o strula o sabba för mig stör mig. Att jag får ont i ryggen eller handlederna skiter jag i. De kan jag ta. Men att få migränen o bara må illa, o bli känslig för ljud o ljus är fan inte kul. Ja jag vet, jag är en idiot som sitter här men jag känner att jag vill skriva av mig lite. Sen ska jag gå o sova.

Men i alla fall. Undra vad jag egentligen ska jobba med. Om de är detta som jag älskar o har motivationen till eller om de är nå annat. Men jag tänker i alla fall kämpa inom detta. Får jag inget jobb här då kommer jag att testa ringa till något annat ställe o säga att jag har gått den här utbildningen o fråga om man kan få gå som lärling hos dom.. Så jobb ska jag ha. Annars får jag väl söka något annat. Men jobb ska jag ha i alla fall.


Igår så höll jag på att riva massa plattor o det gick skit bra o fort. Jag började ju inte jobbet fören kl 11 o jag var klar 14.30 Ett helt trapphus. Kanon bra..


Så här såg de ut igår:

 

Så ni kan ju tänka er hur min kniv ser ut nu.. Men kul var det.

Här är 2 andra bilder. Från när jag jobbat.

   

Måla element på den första. O jag bara hatar (men de är kul) men jag hatar färgen som var innan. Man får måla ordagrant 100 ggr för att inte den färgen ska synas i genom. Tummen? Ja vad ska man säga. Jag skulle öppna färgburken o slant.. haha.. Sluta med att hela tummen var skadad men jag fick jobbet gjort ändå.


Nej nu ska jag gå o sova en stund. O hoppas att denna huvudvärk kan försvinna.

Irriterande!!


Bye bye

Av Carro - 18 oktober 2011 08:41

Idag har jag varit på utvecklingssamtal gällande barnen.

Cleo går allt jätte bra för. Vi ska bara börja vara ute mer i skogen trots att han har bra balans men att han ska få träna mera. Sen att vi ska läsa sagor för honom o verkligen låta honom röra på sig.. Men det är nog inga problem. Ända som jag vet/tror kan vara ett problem är att han sitter/ligger ju knappast still så hur jag ska kunna läsa saga för honom vet jag inte.. Men det är självklart värt ett försök. Cleo är jätte duktig på att prata, röra på sig o leka fint. Han tycker om att rita o leka, hålla på att pilla med saker är han jätte duktig på. Dessutom så sitter han mkt för sig själv o bara pillar o pysslar med saker.


Melissa ska vi oxå läsa för, att hon ska rita mer, stanna kvar i en lek längre än 10 min. Ge henne massor av uppmärksamhet. Annars så är hon jätte duktig på bokstäver, att skriva o självklart att sitta framför datan (men de skulle dom minska ner) sen att hon är jätte duktig på sällskapsspel. Det var kul att höra o jag fick även höra vilket spel hon tycker är roligast på dagis o det är "Diamanten".. Så då har ja en idé till julklapp. Men det är kul o veta att hon faktiskt tycker om söllskaps spel. Eftersom det är en kul grej för hela familjen. Så jag ska kolla runt lite.


Just nu sitter jag o väntar på att klockan ska bli 11 så jag kan gå iväg o jobba. Då jag har varit på dessa samtal så behöver jag tydligen inte komma fören 11 o då sätta igång att jobba. Efter jobbet är de snabbt iväg o hämta barnen. Sen ska jag laga mat (vet ej vad) o efter de baka o jag hoppas att Timo kan ta dammsugningen. Men vi får se. För vid 18.00 så kommer farfar o de ska bli så kul.. Saknar gubben.. haha


Nej nu ska jag ringa till min syster. Så vi hörs.. Bye Bue

Av Carro - 17 oktober 2011 19:37

Sitter här trött o seg. Men jag funderar på om jag ska ställa mig o baka till farfar o carola imorgon. Som kommer o "firar" cleo. Det ska bli kul att träffa dom igen. Det var ett tag sen. Fast o andra sidan så kommer jag träffa farfar snart igen då han fyller 75 år o jag ska dit o fira honom. Självklart. Jag vet inte om jag har barnen o jag vet inte om Timo vill vara social då hela min familj o släkt är sociala. Men vi får se vad som händer.


Idag har jag som sagt varit hemma hela dagen med barnen men imorgon ska dom på dagis. Fast barnen har utvecklingssamtal imorgon oxå så jag måste börja lite senare. Först är det Cleo kl 07.00 sedan Melissa 07.30 så Nicke får köpra hem mig sen så jag kan åtminstånde börja jobbet lite tidigare än om jag skulle åka buss eller gå.

Mat idag blev spaghetti o köttfärssås + att vi fick mat sällskap av Sandra o Tobbe. Trevligt trevligt..

Nu så har Timo sövt min son som vanligt o vad jag är glad att han kan göra de. O nu har jag ingen aning om vad som händer. Kanske baka, massera Timo o kolla film eller nåt... Ha en trevlig kväll. För de ska jag försöka med...


Bye Bye

Ovido - Quiz & Flashcards