Jag och mitt liv

Alla inlägg under oktober 2011

Av Carro - 17 oktober 2011 08:11

Här har man inte skrivit på länge. Har väl inte haft så mkt som jag har velat skriva om här i bloggen. Det har som vanligt varit struligt mellan mig o Timo.


Cleo fyllde 2 år i tordag o han blev friad i lördags. I torsdags var det tänkt att jag skulle dit oxå till Nille alltså men jag var ju med mamma o pappa o handlade lite kläder till mig. O ett par skor. Är väldigt tacksam o glad för kläderna o skorna. O det var jätte kul att få lite egentid med mamma o pappa. Visst hade de varit skit kul om syskonen oxå hade varit med. Men om man är mellan barn på 3 barn så har man inte så mkt ensamtid med sina föräldrar trots att mamma o pappa har varit ganska bra på att "dela" ut ensamtid med både mamma o pappa. Till alla barnen..

Men i alla fall så var vi i skärholmen i tordags. O vi hade faktiskt kul. Men det blev som sagt ganska sent så jag hann aldrig till min son. Men jag firade faktiskt honom i lördags.


I fredags var jag o syster på Underbara barn mässan. Var ritkgit kul men  inte alls så mkt folk som både jag o syster trodde att de skulle vara. Det var jag, Melissa, syster o Lilly som åkte upp. På kvällen sedan var vi alla trötta men förbi affären skulle vi ändå. Med även trötta barn. Men vi inhandlade lite kräftor, vin o lite öl. Var riktigt mysigt o kul o vara hemma hos syster o Nenne. Men jag kan inte påstå att jag sov så bra. Fick sova i deras bäddsoffa o den är inte skön. Så det slutade med att jag gick ner o la mig i soffan o delade den med Brända. Syster o Nenne´s katt. Hon är så underbar..

Annars så har det som sagt firande av Cleo i lördags. Hade gärna följt med Timo o hans familj till Timo´s mormor som fyllde 70 år. Men som sagt, de krocka ju lite. Vill ju inte missa min son´s födelsedag.

Senare på kvällen på lördagen så kom Madde, Moa o Richard förbi. Det var riktigt skoj.. Kul o träffa Richard igen.. Han är en kanon bra kompis..


Söndagen blev lugn. väntade på att barnen skulle komma hem osv.


Nu sitter vi här o bara tar de lugnt. Tanken var ju att barnen skulle på dagis men Cleo hade lite spår av feber o är ovanligt gnällig. Så dom får vara hemma idag. Imorgon däremot så är de dagis som gäller. Då ska han börja vid halv 7.. Så de ska bli spännande..


Nej nu ska jag umgås med mina barn. Men vi hörs! Bye bye

Av Carro - 14 oktober 2011 19:44

Jag vet inte vad jag ska göra. Jag kan inte bara släppa allt. Jag undrar vad du vill. Älskar dig! Saknar dig!! Så mycket..

 
Av Carro - 13 oktober 2011 09:20

 Kan inte förstå att de är 2 år sen min älskade son föddes. Tiden går så fort o9de är mycket som han redan ar gått i genom.. Men grattis min älskade son.. Jan Bo Cleo Edelswäed!

Min o Nilles ögonsten..   

Av Carro - 10 oktober 2011 08:04

Sitter här ny duschad o fräch o väntar på att de är dax att ringa Sandra o sedan dra till skolan. Efter skolan funderar jag på om jag ska iväg o klippa mig o att Sandra sen ska få slinga håret på mig.. Hhmm.. Inte för att jag har råd men jag är less på att hitta hår överallt. Som jag har tappat.. Så klippning blir de. Vet dock inte om de blir idag. Vi får se..


Annars då? Jo lämnade barnen igår. Nicke kom som vanligt o hämta Melissa o jag gick ner till Nille med Cleo. Där passade jag även på att ta en fika. Kom hem med nya burkar från Vivo. En för spaghetti o en för kaffe, te o socker. Najs najs..


Efter att ha varit hemma en liten stund så gick jag för att möta syster. Hon kom hit en sväng efter jobbet. Alltid lika roligt. Vi fixade lite här hemma, o gick sedan o panta massa burkar innan de var dax för syster o Nenne att hämta Lilly..


Nej nu ska jag klä på mig.. ha de bye bye

Av Carro - 9 oktober 2011 22:32

Ligger o funderar på om man ska leva som en nunna. Börjar fundera om de finns en ljusning av de hela eller om de är kört. God natt!

 
Av Carro - 7 oktober 2011 12:11

Denna vecka har varit ganska hemsk. Inte i skolan för vi har knappt något att göra men nätterna har fan inte varit nå kul. Cleo har varit riktigt strulig sen i söndags när han kom hem till mig. Kanske beror det på att han såg mig så ledsen i lördags.


Men han har inte velat sova riktigt. Han har sovit hos mig o Timo på nätterna o då har han ju självklart legat o sparkat osv. Det har med andra ord gjort så att jag knappt har kunnat sova alls. Känner att det sliter på kroppen.


Idag hoppas jag att jag kan åka o köpa hårfärg så Sandra kan slinga håret på mig. Ist för att färga allt på än gång. Men vi får se hur det blir med den saken. Annars så är det inte mkt som händer idag. Det är fredag o jag har barnen. Dessutom så var Melissa o Cleo så trötta i morse så vi får se hur dom är sen när man hämtar dom. Blir troligen en lugn dag. Kanske hittar på något annat imorgon. Kolla vad mamma o pappa har för sig kanske, då Timo troligen inte skulle vara hemma.


Nu har jag inget mer att säga. Ha de bra. Bye bye

Av Carro - 4 oktober 2011 11:26

har precis gjort ett prov. Har ingen aning om hur de gick men de återstår att se. Har tagit igen de ja missat. Vill bara hem o sova. :(

 
Av Carro - 1 oktober 2011 09:55

Japp idag blir jag 24 år o morgonen börja med städning. Min syster är underbar o bakar en äppelpaj för att underlätta för mig. Tack underbara du. Annars så är de inte mkt som händer. De kommer lite folk på besök på ett fika lättare sagt. Annars blir de bara en lugn dag. Hoppas att eran dag blir kanon.. Undra om min kommer att bli de..


Bye bye

Ovido - Quiz & Flashcards