Jag och mitt liv

Alla inlägg den 24 augusti 2011

Av Carro - 24 augusti 2011 23:06

haha.. Kom på en sak. På bilden jag la upp tidigare idag, syns det att jag är på väg att börja skratta eller vad... haha Ser ju skti dum ut. Men sminkningen är jätte fin.


Har bestämt att Sandra ska få sminka mig på mitt bröllop..    haha


 Sen får vi se vem som vill gifta sig med mig...  

Av Carro - 24 augusti 2011 22:36

Det är onsdag kväll o jag ligger i sängen o tänkte att jag skulle skriva lite.

Jag har egentligen inte så mkt att skriva om men jag känner bara att jag vill.

Har lixom inte ett så intressant liv. Men jag har ju 2 underbara barn. O dom är på dagis hela dagarna. Melissa undrar varje morgon vart Timo är o om hon får ha klänning på sig. O Timo går ju tidigre på morgonen eftersom han har praktik. O jag har detta vecka o en till kvar innan det är praktik för mig. Undra hur det kommer att kännas att åter igen kliva upp vid 6 o ta sig till jobbet till 7.. Det var ett tag sen..

Sen måste jag kolla om jag hittar någon eller några långarmade klänningar till Melissa eller någon neutral tröja så hon kan ha klänning på vintern oxå. Cleo behöver oxå kläder men denna månad kommer nog vi behöva gå på knäna. Men de ska nog gå bra.


Cleo, ja han tjatar som vanligt om Timo, datan, majs o buss. Fast sen Sandra sov hos oss så har dom (bege barnen) faktiskt frågat vart hon är. Så Cleo ropar efter henne oxå. Inte så mkt om sin pappa. Fast jo, men det är mer när man nämner hans namn. Annars är det inte så mkt. Likadant med Melissa.

Fast Melissa ska ju till Nicke imorgon då hon ska vara ledig på fredag för att åka till läkarn. För att kolla så hennes värden ser bra ut.


Annars så har det inte hänt så mkt. Idag har jag varit i skolan o gått i genom en o samma jävla bok flera ggr. + att jag har varit med när resten av klassen gjort en lista på att dom inte vill ha en lärare som vi har. Han är lite spec. Han kan knappt läsa. O när han ska förklara en sak så kommer han in på en massa annat + att han förstår inte när vissa i personer i klassen vill veta något. O nej, alla är inte utlänningar. Visst jag kan hålla med dom men samtidigt så känner jag mig ganska hemsk. Så jag kom med ett förslag om att när vi får en bok så får vi läsa den själva o sedan göra uppgifterna o efter de så kan man gå i genom dom. Men vi skulle prata mer om det imorgon så vi får se vad som händer. Imorgon är det dessutom prov på betongboken så det ska bli lagom spännande o se hur det går. Men eftersom vi har gått i genom boken så mkt så borde det inte vara några problem. Men samtidigt så vet jag hur jag själv funkar så jag tänkte att jag skulle ta med mig min mp3 imorgon o fråga om jag får använda den eftersom jag måste ha liv o rörelse för att kunna koncentrera mig o känna att det inte är ett prov. För vet jag o känner jag att de verkligen är ett prov så glömmer jag hälften o det vill jag inte göra..


Nej nu ska jag sova så jag kanske orkar upp i tid i morgon så man slipper stressa till bussen imorgon. God natt o sov gott

Av Carro - 24 augusti 2011 11:56

Sitter i skolan o har skit tråkigt. Alla som har råd har gått upp för att äta. Jag sitter här skit hungig men jag får vackert vänta tills jag kommer hem.

Idag blir de att fixa papper så jag kan skicka in till soc. Lite sent men de har inte funnits tid. Men idag ska de bli gjort. Har inte så mkt att skriva så vi hörs någon annan gång..


  Bjuder på en bild på mig o Sandra.. ;) På väg att gå ut.. haha

Ovido - Quiz & Flashcards