Jag och mitt liv

Alla inlägg den 26 augusti 2011

Av Carro - 26 augusti 2011 12:39

Det är fredag idag men inget planerat. Imorgon däremot ska jag försöka få med mig Timo till Torekällberget. Tillsammans med barnen. Vill lixom hitta på något ist för att bara sitta hemma. Men sen får man ju se lite hur vädret blir. Men det kan ändå vara en kul sak att hitta på. Melissa skulle ju vilja dit så..


Nicke var med Melissa till läkarn idag för att hon har varit jätte trött på senare tid. Men det visade sig att allt såg bra ut i hennes värden. Så jag funderar på om hon är deprimerad. Har bollat idéen med Sandra o jag ska nog ringa till Bup på måndag. Nej det är inget jag skäms över. Bup är till för att hjälpa. Så det så.. Om hon är deprimerad så vill jag hjälpa henne på alla sätt jag kan. Jag vill inte att hon ska gå runt o må dåligt. Jag vill inte att hon ska bli som mig på många sätt. Så jag ska göra allt i min makt för att få henne att må bra igen.


Annars så är det inte mkt som händer. sitter i skolan o har lunchrast. Har börjat med branchregler. Inom plattsättning. Spännande spännande. Tack o lov så behöver vi inte kunna dom utantill då dom ändras hela tiden o det kommer nya o bättre material. Vi börjar om  10 min. Sen så är det hem o hämta Cleo o sedan vänta på att Melissa ska komma hem. Komma på vad man ska äta osv..


Just de, Timo ringde mig förut när han var hemma på lunchen o talade om att Cleo hade satt på både ugn o en platta på spisen. Troligen innan jag klev upp o efter att Timo gått till jobbet. Suck.. haha.. tack o lov så hände inget. O det känns underbart. Nej nu ska jag se om man får ut Sandra på en rökpaus innan man börjar lektionen. Kom på en annan sak. Snart så ska jag börja träna på riktigt. Gå till sydpolen med Sandra.. Yey.. Det ska bli så jävla skönt..   


Sen är det kryssning den 17 september. Då jag är barnfri o allt blir/är betalt.. Härligt Härligt.. haha


Sen kanske det blir kryssning nästa helg oxå. Men då blir de festande, den 17 blir lugn. Kanske nån öl eller 2 men inte mer.. Ska ju hålla koll på ungdomar.. haha

Ovido - Quiz & Flashcards