Jag och mitt liv

Alla inlägg den 28 augusti 2011

Av Carro - 28 augusti 2011 18:36

Hej hej.. Just nu så sitter jag i soffan o funderar på allt o ingenting. Sitter även o väntar på att man ska gå till tvättstugan. Känner mig inte ett dugg manad men va fan. Måste man så måste man. Men jag är fortfarande lite inne på att köpa en tvättmaskin så man kan tvätta hela tiden lixom. Ist för att boka tvättid. Har nog blivit bortsämd när ja bodde hos Nille då man tvätta då o då..


Just nu kan jag nog säga att jag mår inte bra. Blir nästan alltid så här efter att jag har lämnat barnen. Jag blir deppig o allmänt irriterad. Tyvärr så är det mkt som Timo får ta.  Men jag måste säga att jag är less på att jag ska få ta skit för mkt. Fast o andra sidan så kan jag säga ifrån men inte gör jag de för att jag inte vill starta ett bråk. Nej jag pratar inte om Timo nu utan bara från människor i störta allmänhet. Jag sitter o bara tar emot när någon klagar på mig eller skäller eller liknande. Just för att jag inte orkar med bråk. Jag vet inte egentligen varför jag sitter o bara tar emot, spec inte eftersom jag mår skit av de. Men det är väl bara sån jag är.. Men o andra sidan så brukar jag säga till om jag tycker att personen går för långt.

Sen är jag lite ledsen över att det jag inte kommer ihåg o har ett spec datum eller dag så tror inte Timo mig. Det spelar ingen roll vad de handlar om. Nej kärleken är som sagt inte en dans på rosor. Men o andra sidan så har alla mina förhållanden varit tuffa i sig.. Nej nu ska jag ner i tvättstugan sen hem o äta chips med dip.. MUMS!!

Av Carro - 28 augusti 2011 09:13

Hej hej.. Idag är det inte mkt som händer. Timo ligger fortfarande o sover o barnen va uppe vid 7 i morse. Lagom kul när man vet att man har sovmorgon egentligen eftersom det är helg. Men icke då.. Har inte så sovglada barn som min syster har. Hennes dotter kan fan sova hur mkt som helst. Men idag så blir det att lämna barnen hos deras fäder eftersom det är deras vecka.


Igår va vi på Torekällberget o bara njöt av vädret o att vara ute. Vi åkte dit ganska tidigt så vi var klara väldigt fort. Så vi åkte hem o la barnen en stund. Det blev även så att jag o Timo somnade en stund. Snacka om att man var förstörd resten av dan. Efter att alla hade vaknat så gick vi ut o spela lite fotboll o lekte i lekparken.. Sen så var det matlagning samtidigt som jag diskade o det blev en sån lätt middag som spaghetti, bacon o en jätte god o simpel sås.


Sedan gick vi o la barnen o jag satte mig o kolla på Robin Hood. Tecknade alltså. Efter de så gick jag o la mig. Somnade 2 ggr till filmen. Haha..

Nej jag tänkte att jag skulle visa lite bilder från igår..


                                                        Som sagt. bilder från igår.. Ha en bra dag..

Ovido - Quiz & Flashcards