Jag och mitt liv

Alla inlägg under september 2011

Av Carro - 15 september 2011 14:23

Just nu är de ganska stökigt på v-rumsbordet o barnen har inte fått upp sina nya gardiner. Men jag vill visa ändå.


        Vardagsrummet..     Sovrummet med obäddad säng + 2 nötter hihi.. Detta är då Sandra o Tobbe       Barnens rum. Men tyvärr inte deras nya gardiner. Ska snart sätta upp dom.


Men det kommer andra bilder..

Av Carro - 15 september 2011 09:31

 


Du betyder mkt för mig, men ibland förstår jag mig verkligen inte på dig.

Jag försöker o försöker få allt bra o jag vill leva med dig.

Du är en kompliserad människa men jag tycker om dig.

Vi har olika åsikter som nästan allt o det är jobbigt.

Men du får mig att må bra. Du får mig glad.

Jag trivs bra med dig, vi har det kul.

Jag älskar dig!

Av Carro - 15 september 2011 08:50

Först vill jag bara skriva att jag vet att hearden är i nybörjar skick. Men det var/är första gången jag gjorde någonting sådant själv. O det är första gången jag håller på med ps.. Så klaga inte.. haha


Annars då? Jo jag försov mig i morse o vaknade med huvudvärk. Därav anledningen till att jag sitter hemma nu. Ska till skolan efter lunch. Eller rättare sagt jobbet.


Jag blir så jävla less på vissa personer så jag vet inte vad jag ska göra eller vart jag ska ta vägen. Det här funkar inte längre. Jag vet inte vad jag ska göra.. Blir fan galen..


Av Carro - 14 september 2011 21:51

Sitter nu hemma efter att ha varit hemma hos mamma o pappa. Det var faktiskt riktigt trevligt. Vi satt o snackade lite skit o bara tog de lugnt. Åkte med pappa ut till Hölö. Vi slutade ungefär i samma tid. Fast jag slutade faktiskt tidigare än pappa. Hihi...


Annars då? Jo vi har bara hållt på att måla idag. Så jag hoppas på att det blir annat imorgon. Visst det är kul att måla men jag ville ju sätta upp lite plattor. Men men, man får ju göra det som finns. Finns de bara jobb ena dan som att måla så får man göra det. Jag får ju fortfarande mina timmar. Jag får ju ändå timmar närmare mina papper på att jag är plattsättare, inte bara en lärling. Så det är ju bra, visst är det plattsättning jag ska arbeta med o lära mig men fortfarande så är det som en av våra handläggare som lär oss att ibland får man hjälpa andra när man inte själv har jobb. O det är jag fullt medveten om. Sen att andra har svårt att fatta det. Men det är inte mitt problem. Veckan börjar i alla fall gå mot sitt slut o snart så är det december o vi slutar skolan. Då får vi se om vi får jobb hos Telge Hovsjö eller om vi får jobb någon annan stans. Det återstår ju o se.


Snart är det oxå förhoppningsvis tjejmiddag o jag bara längtar. Ska kolla mer med Madde om hon ska med eller om hon skiter i de. Eller att hon kanske inte kan. Dan efter tjejmiddagen fyller jag år o jag vet inte alls vad som händer. En del av mig hoppas på att ingen kommer ihåg mig o en annan del hoppas att jag ska bli ihåg kommen. Men jag vet inte.

Som jag känner just nu så vill jag inte att någon ska komma ihåg mig, jag vill inte bli besviken igen.. Jag gör som jag har gjort varje år. Jag hoppas inget, jag längtar inte. Jag vill inte längta o jag vill inte hoppas Så är de bara.


Nej nu ska jag gå o lägga mig, jag ska ju ändå upp i morgon o jobba.   

Av Carro - 14 september 2011 10:22

Sitter här på lunchen o bara tar de lugnt. Tyvärr så har vi inget snabbt äta så de blir inge lunch för mig. Vill egentligen bara vara hemma o leka med ps.. Men det får bli när jag kommer hem om det är så att jag inte åker till mamma o pappa.


Just nu så håller vi på att måla för att de inte finns så mkt annat att göra.. men det är ganska kul.. =)


Av Carro - 14 september 2011 07:31

Snacka om onödigt att komma hit. Jag mår som sagt inge bra o det finns inte tillräckligt med jobb. Vi är nu 4 st för att dammsuga. Suck!

 
Av Carro - 14 september 2011 06:37

Vill verkligem inte till jobbet idag.. Vill bara ligga kvar i sängen o mysa. Visst jag känner mig ganska pigg men jag har ont i hela kroppen o mår inte så jävla bra. Men jag måste verkligen.


Det är ju dessutom svinkallt ute o man blåser nästan bort. Hemska tanke.. haha..


Sitter annars o dricker kaffe. något jag har börjat göra ganska mkt. Spec efter jag började på utbildningen..


Nej nu har ja inte tid mera. Ska iväg o möta Sandra snart.

Av Carro - 13 september 2011 15:47

Idag är det som sagt tisdag o jag har inte gjort så mkt. Sitter just nu o väntar på att Timo ska komma hem med pizza. Gott gott..


Sandra o Tobbe kom hit för flera timmar sen. Tobbe skulle söka jobb. Men just nu sitter Sandra framför datan o jag o Tobbe broderar. Skoj skoj.. Jag har gjort ett bokmärke men de är inte helt klart än. Ser så tomt ut på sina ställen. Tobbe håller på att göra en nalle. Kul när man hittar sina saker o att som jag finner ro med att brodera precis som jag gör med att läsa.. Älskar att läsa o jag älskar att brodera. Jag håller på med korsstygn. Gör mina egna mallar men vill även ha så man kan följa något. Jag hade flera böcker hemma förut men jag hittar bara en. Vet inte vart resten har tagit vägen.

Jag hade en bok med bosktäver men fannn.. Jag hittar den inte, kanske är den hemma hos Nille eller så kanske så har jag tappat bort den. Irriterande är det ju i alla fall.


Imorgon måste jag fan till jobbet o jobba hela dan. Kan inte tappa fler timmar nu. Det funkar inte o spec inte om jag verkligen vill ha jobb. Måste verkligen ha jobb..


Vet inte vad som händer ikväll. Hade tänkt att jag skulle åka till mamma o pappa men de blev inget eftersom pappa jobbar kväll. Så jag åker kanske ut dit imorgon. Men då är inte min bror hemma. Men sak samma. Jag vill träffa mamma o pappa, det var ju ett tag sen.


Nej jag vet ej mer av vad jag ska skriva så vi hörs..   

Ovido - Quiz & Flashcards