Jag och mitt liv

Alla inlägg under september 2011

Av Carro - 12 september 2011 17:22

Måste säga att jag var varit väldigt duktig dom senaste dagarna. Jag har plockat o städat o fixat o donat.. Känns ganska skönt. Dock så är jag lika dålig på att diska fortfarande men jag kämpar med den biten. Känner att jag behöver en ny dammsugare o såg att dom hade billigt på maxi. Undrar dock om den är bra.

Jag har lagt upp alla pyssel saker o Melissas pärlor o rit block i en skåp i köket som inte används. Precis som mamma o pappa hade när vi bodde på Norrtuna/Fragelberget. Det känns riktigt bra att köra sitt race o fixa o dona.. Vilket får mig att fundera ännu mer om jag skulle klara det.. Ja jag funderar o funderar o tänker i genom allt.


Men i alla fall, sitter just nu o väntar på att Sandra o Tobbe ska höra av sig.. Känns lite skumt att jag åter säger Sandra o Tobbe som ett par vilket dom inte är. Men eftersom jag har en annan kompis som heter Sandra o hennes ex kallas Tobbe. Blir lite skumt.. haha..


Annars då? Inte mkt. Imorgon blir det jobbet o sen får vi se. Ska försöka ta mig upp till mormor oxå denna vecka. Hoppas att inte mina planer går åt helvete som dom brukar.


Nej nu har jag ingen ro att sitta här mer. Ska ringa Nille o tala om att Cleo har tandläkartid på lördag o sedan ska jag bara vänta. Ha det!!

Av Carro - 12 september 2011 10:00

jag vet verkligen inte vad jag ska göra. Allt jag känner går upp o ner. Jag tänker hur mkt som helst. Känns inte som att jag gör något annat. funderar på hur de skulle vara, hur det skulle funka, vad som måste göras för att allt ska bli bra. Sitter o funderar om jag skulle bli hatad eller ifall folk skulle tycka att jag är otacksam.

Jag vet inte hur jag ska lösa detta o jag vill inte göra något förhastat. Fan att det alltid är jag som ska vela. Varför?


Jag vet verkligen inte hur jag vill ha det. Jag vet inte vad jag ska göra.. Får prata lite med Lotta när vi åker på våran kryssning. Ska bli så jävla kul o härligt att komma bort.. Yess... haha


jag kommer nog blogga mer sen om jag bara hittar ord på det jag känner idag..

Av Carro - 11 september 2011 09:31

Denna dag började med att barnen kom o väckte mig. Kände att de inte var någon ide att försöka få dom att gå o leka så jag kunde få sova lite mer. Så de var bara att knalla upp o se glad ut. Barnen var ej på sitt bästa humör.

Nu har vi i alla fall ätit frukost o Melissa kollar på Disney dax. Jag behöver väl knappast skriva vad Timo gör. Cleo sitter i duschen o leker. Har precis tvättat hans hår så han är fin till pappa Nille kommer o hämtar. Efter Disney dax ska även Melissa duscha.


Bilder på Cleo när han duschar..


    Han trivs kanon bra. Dock så måste jag ta upp honom snart! Melissas tur ju.. ;)

Av Carro - 10 september 2011 11:44

Barnen ligger just nu o sover. Eller Cleo gör de i alla fall, han har blivit mer o mer omöjlig att få att sova middag. O han behöver ju verkligen de. Han är ju fortfarande så liten att han o hans kropp behöver för att han inte ska bli som ett åskmoln senare mot kvällen. I mosre vaknade Cleo vid halv 7 o strax efter vaknade Melissa. Jag vaknade med full migrän o skit trött. Men det var bara att kliva upp. Så jag försökte vila lite på soffan vilket gick åt helvete eftersom Cleo inte ville leka på sitt rum. Så det slutade med att jag fixa lite kaffe o försökte stå ut. Sen så vek jag tvätten som tvättades igår. Eller om de va i förrigår.. hhmm.. Jaja, sak samma. Tvätten som tvättades häromdan.. Medans jag gjorde de så lekte Timo med barnen o la dom sedan. Jag passade på att städa lite i sovrummet. O jag har precis kommit på vad jag skulle vilja ha nedanför fönstret i sovrummet. Ska se om jag hittar en bild på den.

Från Jysk:

Jag skulle vilja ha svart men jag tyckte inte om dynan på. Men o andra sidan så kan man sy på ett annat tyg. Men den vita är oxå skit snygg. Men den är lixom bara vit.


   

Jag hittade förut på Ikea men nu hittar jag den inte alls. Men något liknande sånt här eller just en av dom här. Just nu kostar den svarta 800 kr på jysk o den vita 700 kr. Fattar inte varför den svarta ska vara dyrare. Nej nu vet jag inget mer jag ska skriva men en sån skulle jag vilja ha. Flörta lite med mamma o pappa.. haha. Skylla på att jag fyller år snart. Inte för att jag tror att dom skulle köpa den ändå. Jag får helt enkelt inse fakta att jag får inge när jag fyller år. Inte av någon. O visst jag borde ha vant mig för de har aldrig varit många som bryr sig nu på senare år. Men önskan sitter ju fortfarande kvar.

Av Carro - 9 september 2011 21:04

Jag har kommit på det att jag har 2 beroenden. 1 vill jag bli av med men inte det andra. Det är nämligen så att jag älskar böcker. Fantasi, verklighets baserade, sagor. Ja, allt möjligt. Kan t.o.m läsa deckare. Vissa är skit bra andra inte.


Men jag älskar böcker.. Det är som jag skrev i ett annat inlägg att jag skulle vilja ha ett rum fullt av böcker.

Just nu har jag ca 144 böcker. Men då fattas de. Har jag fastnat för en bok o det finns flera delar så vill jag självklart ha resten. Jag vill ha alla Harry Potter böcker, även alla Eragon böcker, Stieg Larsson´s böcker (män som hatar kvinnor). Jag har alla Narnia böcker fast alla i 1.. Det är alltså 7 i 1 bok.


Nu idag så köpte jag bok 1 av 3. Alla heter De utvalda. 1:a boken heter Tankeläsaren. Ska bli spännande att läsa den för den "låter" väldigt bra. Vill ju självklart ha dom 2 andra oxå.


Jag skulle kunna gå runt i en bokaffär en hel dag o handla på mig hur mkt böcker som helst. Om jag verkligen hade pengar.


Om ni har nå tips på nå bra böcker som ni läst eller hört talas om så skulle de uppskattas om ni kunde skriva en liten kommentar..

Av Carro - 9 september 2011 20:23

Japp jag använder kommentaren som typ alla andra. Men jag är verkligen helt slut.

Har ont i hela kroppen o känner mig allmänt död. Fy fan säger jag bara.


Denna vecka har det inte hänt så mkt. Eller det beror väl på hur man ser det. I måndags så var jag hemma för att Melissa hade feber i söndags o dom ska ju ha en feberfri dag innan dom får komma tillbax till dagis. Sen i tisdags så hade jag migrän hela dagen så då kunde jag inte heller jobba.

Men i onsdags kom jag iväg o jobba. Fan så härligt de va. Kul oxå, jag o Sandra började med ett badrum o det blev nästan helt klart i torsdags. Cleo var hemma onsdag,torsdag o idag för att han hade 39.9 i onsdags o lite mindre i torsdags.. Så Timo var hemma med honom så jag kunde jobba. Skönt faktiskt.

Men idag var jag oxå hemma o Melissa fick välja sj om hon skulle på dagis eller inte. O det ville hon. Kan förstå det då dom gick på teater.

Men nästa vecka ska jag verkligen jobba. Då är barnen hos sina fäder o de ända som kan hindra mig då är min rygg o migrän. Men jag ska ändå jobba.


Idag så passade jag o Timo på att åka o handla för vi hade absolut ingen mat hemma. Självklart så var Cleo med. Köpte ett par nya skor till Cleo oxå. Men foder i. O han skulle absolut ha dom idag, trots värmen. Men men.. Så kan de va.. Sen så åkte vi hem o la Cleo en stund. Slutade med att även jag somnade. Helt underbart skönt.


 

Cleo´s skor. Ska iväg dit med Melissa oxå, hon var ju inte med idag o jag vet inte exakt vad hon har för storlek samt att jag vet inte vad hon vill ha för skor. Så de kändes lite dumt att köpa ngt.


Just nu vet jag inte vad som händer. Timo sitter framför en dator o jag vid en annan. Sitter även o kollar på tv. Barnen ligger o sover. Vet inte ens vad vi ska hitta på imorgon. Men vi får se..

Av Carro - 6 september 2011 12:09

Blev så ledsen o besviken igår. Hade skrivit ett inlägg om lite allt möjligt så när jag skulle spara de så stod de att jag hade blivit utloggad så allt bara försvann.. Fan vad galen jag blev. Så jag orkade inte skriva det igen.


Jag har mer o mer tänkt på en sak. På hur mitt drömhus skulle se ut.

Jag skulle vilja ha ett rum fullt av böcker där jag kan slappna av o bara läsa som jag sj vill o mysig belysning o en bekväm fotölj eller en soffa. + att jag skulle vilja ha en sterio där jag kan lyssna på musik medans jag läser.


Jag skulle vilja ha plats i hela huset för ljuslycktor. Fina tavlor med kort på barnen, min familj. Jag skulle vilja att barnen har egna rum. Sen skulle jag vilja ha ett stort o mysigt sovrum.


I köket skulle jag vilja ha en köks ö eller som en bardisk. Det ska vara mkt utrymme i ett kök.

Men framför allt vill jag att de ska vara mysigt o att man verkligen kan känna sig hemma när man kommer hem. Disk- o tvättmaskin vill jag oxå ha men de brukar man när man bor i hus. Jag vill att de ska finnas en ganska stor tomt så barnen kan leka o jag kanske kan odla potatis, sallad o annat. Kryddor skulle jag vilja odla. Jag vill att de ska finnas en ganska stor altan. Haha.. Det är mkt jag skulle vilja, frågan är om man hamnar där. Att man kommer att bo i ett hus.


Jag vet inte men de återstår o se. Nu har jag inte tid att sitta här då jag ska gå o diska.. Vill inte men de måste göras..

Av Carro - 3 september 2011 09:13

Sitter ute på balkongen o försöker spela lite på fb vilket inte funkar så bra på min lilla cp dator.. Fan vad jag önskar att jag fick en ny... Men jag får vackert vänta på att jag får jobb. Då ska jag fan köpa en ny.. Den här håller ju på att rasa ihop. Den är seg o det spelar ingen roll vad jag gör. Blir minst sagt galen.

Får låna älsklingens dator en snabbis sen.. Haha..


Idag vet jag inte vad som händer. Just nu sitter jag som sagt på balkongen med mitt kaffe o njuter av bra musik som grannen spelar. Rock.. O det underbara vädret. Det är faktiskt skönt ute idag. Frågan är bara vad man ska hitta på. Känner ju inte direkt att man vill sitta inne hela dan. Men men.. Man får se vad som händer. Idag kommer ju Sandra o resten av gänget hem från en kryssning. Kanske ska över till dom en sväng. Nej jag vet faktiskt inte. Den 17:e ska jag på kryssning o jag behöver inte betala för någonting. hihi.. Om jag inte ska dricka på båten alltså.. Men resan till båten, själva kryssningen, buffe o hemresan behöver jag ej betala.. Hihi.. Ska bli riktigt kul faktiskt.

Jag har dock ingen aning om vilket båt vi ska åka. Men de märker vi. Jag ska åka med Lotta (Nickes syster) alltså Melissas pappas syster. O hennes älsta dotter + en av hennes kompisar. Ska bli riktigt kul. Kul att Lotta ville ha med mig.

Men o andra sidan så Lotta har alltid varit en person jag har kunnat vända mig till om de varit något o jag hoppas att hon vet att hon kan vända sig till mig om de skulle vara något. För de har jag sagt.


Nej nu vet  jag inte vad jag ska hitta på o skriva. Idag ska jag i alla fall försöka tvätta fönstrerna som Timo har tjatat på mig att jag ska göra o jag har lovat att jag ska ta de. Går bara inte så bra.. Haha..

Ovido - Quiz & Flashcards